Hur man laddar ner och kör Firefox i Ubuntu 10.04

February 3

Ubuntu 10.04 är en Linux-baserat operativsystem liknande utseende till Microsoft Windows. Dock är Ubuntu gratis att ladda ner och använda. Dessutom hundratals öppen källkod, inklusive Firefox, kan laddas ner och köras i Ubuntu 10.04, eller någon version av Ubuntu. Ubuntu installeras med Ubuntu Software Center. Denna applikation ger en enkel att använda GUI för att hämta och installera fler program. Använd Ubuntu Software Center för att installera Firefox i Ubuntu.

Instruktioner

1 Klicka på "Program" alternativet på den övre aktivitetsfältet i Ubuntu.

2 Klicka på länken "Ubuntu Software Center". Ubuntu Software Center gränssnitt öppnas.

3 Skriv "Firefox," utan citationstecken, i rutan "Sök" och tryck på knappen "Sök". Sökresultaten lista webbläsaren Firefox. Klicka på "Firefox" inträde för att visa information i den högra undre rutan.

4 Klicka på "Installera" i Firefox "Detaljer" sida. Om knappen "Install" är inte tillgänglig, klicka på "Mer information" och klicka sedan på "Install". Firefox kommer att ladda ner och installera till Ubuntu-system.

5 Klicka på länken i det vänstra navigeringsfönstret i Ubuntu Software Center "In Progress" för att övervaka utvecklingen av nedladdning och installation. När Firefox är helt installerad, kommer en "Ta bort" -knappen ersätter knappen "Install".

6 Klicka på "Program" alternativet på den övre aktivitetsfältet, och klicka sedan på "Internet". Klicka på "Firefox" för att köra webbläsaren Firefox i Ubuntu. Alternativt, klicka på "Firefox" -ikonen på den övre aktivitetsfältet, om det är installerat.

Tips

  • Avinstallera Firefox, klicka på knappen "Ta bort" som ersatte knappen "Install".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com