Hur man gör en part flygblad i Photoshop

June 21

Hur man gör en part flygblad i Photoshop


Locka potentiella partysugna att delta i stora händelse med flygblad som skapats på Photoshop. Flygblad och inbjudningar göra mer än bara informera; anpassade mönster och färger fånga uppmärksamhet och låt andra veta att partiet kommer att vara så trevlig som inbjudan. Utnyttja Photoshop och rsquo; s lager kapacitet och lägga till designelement och effekter utan risk att förstöra arbete som redan gjorts. För ett första försök att skapa en informativ och iögonfallande flyer som tillkännager ett block party.

Instruktioner

1 Slå på datorn och starta Photoshop. Välj "File" och "Nytt" från menyraden och undermeny. "Nytt" öppnas. Välj "800 x 600" från "Preset" rullgardinsmenyn. Klicka på "OK" för att acceptera inställningarna och öppna bildskärmen.

2 Välj "Layer" och "Duplicera lager" i menyraden och rullgardinsmenyn. Klicka på "Bakgrundsfärg" rutan belägen vid botten av "Toolbox" palett. "Color Picker" öppnas. Välj ljusblå från "Color Picker" skärm. Klicka på "OK" för att återgå till bildskärmen.

3 Klicka på "Förgrundsfärg" rutan längst ner i "Toolbox" paletten. Välj vitt från "färgväljaren." Klicka på "OK" för att återgå till bildskärmen.

4 Välj "Filter", "Render" och "moln" från menyraden och undermenyer. Ett vitt moln mönster visas över en ljusblå bakgrund.

5 Klicka och håll på "Line Tool" i "Toolbox paletten." Välj "Custom Shape Tool" från de tillgängliga alternativen. Klicka på "Shape" ikonen på den horisontella alternativfältet. Paletten valet öppnas. Klicka på höger sida pilen för att öppna en rullgardinsmeny. Välj "Frames", "append" och "OK".

6 Klicka på "Frame 8" -ikonen. Placera musen i det övre vänstra hörnet av bilden. Klicka och dra ner och till höger - till det nedre högra hörnet av bilden. Släpp musen. En sicksack formad ram visas.

7 Klicka på "Style" ikonknappen på den horisontella alternativfältet. Klicka på "Sunset Sky" stilikon. Ramen fylls med en rosa orange och lila lutning. Välj "Layer" och "rastrera Layer."

8 Välj "Layer" och "Nytt lager" i menyraden. Klicka på "Text" verktyg ikonen i "paletten Toolbox." Klicka på "Set Font" textrutan ligger på horisontella alternativfältet och välj "Lucinda Handskrift" från rullgardins val.

9 Klicka med musen i mitten av bilden skärmen och typ:
"Kvarterskalas!" då slå returtangenten. Markören börjar på en ny rad. Typ: "Kul, mat, spel." Klicka på "Flytta" verktyg. Placera markören inuti markeringsramen som visas och dra för att flytta texten. Klicka på det nedre högra hörnet av markeringsramen och dra ner och till höger för att förstora eller uppåt och till vänster förminska texten. Justera text tills du är nöjd med resultatet.

10 Klicka på "Text" verktyget igen, och klicka på "Apply" för att acceptera storlek omvandling. Klicka på "Set Text Color" -knappen på horisontella alternativfältet och välj en ljus mättad gul från "färgväljaren." Klicka på "OK." Klicka på "Skapa Warped Text" bredvid "Set Text Color" -ikonen. Den "Warp Text" öppnas.

11 Välj "Wave" från alternativ "stil" bar. Klicka och flytta "Bend" reglaget tills siffrorna i fönstret läsa "15". Texten har en mild böljande form. Klicka på "OK" för att acceptera varpen omvandling.

12 Välj "Layer" och "Nytt lager." Klicka på "Custom Shape" verktyg i "verktygslådan" paletten. Klicka på höger sida pilen för att öppna menyn juryn. Klicka på "Alla" och "OK". Rulla nedåt i listan och välj "Confetti." Klicka och dra på skärmen för att strö konfetti över inbjudan.

13 Välj "Layer" och "Flatten Image." Spara bilden som en JPEG- eller TIFF-fil. Skriv ut flera kopior av bilden på skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com