Hur man sparar en DVD-film till datorn

April 22

DVD-skivor är stora bitar av teknik som ger orörda bild, ljud och extra material. Men om en skiva blir repad, då allt detta kan bli oläslig. I stället för att behandla dina DVD-skivor som fintvätt, kan du kopiera dem till datorns hårddisk och skapa en enkel säkerhetskopia som du alltid kommer att ha tillgång till.

Instruktioner

1 Ladda ner programmet som heter Clone DVD (se Resurser nedan). Clone DVD kan du kopiera din DVD direkt till din hårddisk. Du kan även spara utrymme och öka kvaliteten genom att kopiera endast de väsentliga delarna av skivan.

2 Installera och öppna Clone DVD-program. En meny kommer upp direkt visar dig alla programmets alternativ. Sätt i DVD-skiva i datorn och vänta på programmet att analysera och bearbeta innehållet på skivan.

3 Välj en "mål" för nedladdning. Det är där du välja var du vill att DVD ska sparas. Det enklaste platser är Mina videoklipp, Desktop eller Mina dokument mappar. Du kan även skapa en ny mapp som används bara för att lagra DVD-skivor.

4 Märk filen. Det lättaste sättet är att bara använda namnet på filmen eftersom om du kopierar flera skivor, kan du bli förvirrad om vilken fil som film.

5 Välj en av de fyra kopieringsalternativ. Dessa finns alternativ "Quick Link" som gör att du kan hoppa till bränningen. "hela skivan" kopierar hela filmen, men kan försämra kvaliteten lite om du inte har en dubbel-Layer DVD-enhet. "Huvudfilm" eliminerar alla de extrafunktioner och ger bara den viktigaste funktionen. "Skräddarsy" tillåter användare att välja sina egna alternativ och "Split skiva" håller kvalitet men måste brännas på två DVD-skivor.

6 Om du har valt "skräddarsy" låda, välja alternativ. Här kan du eliminera utländska ljudspår, undertexter, specialfunktioner eller en blandning av det hela. Kvaliteten Mätaren kommer att visa upp kvaliteten av övergången, men i de flesta fall, är knappast märkbar skillnaden.

7 Tryck på den stora röda knappen för att påbörja omvandlingen av DVD. En förloppsindikator visar hur långt du har gått, och processen kan ta längre tid än en timme beroende på hur snabbt din dator är.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com