Hur konvertera Real Media till MP3

March 12

Real Media och MP3 är ljudinspelningsformat. MP3 ljudfiler spela in ljudet i en komprimeringsformat som använder mindre utrymme men har samma ljudkvalitet som originalfilerna. Real Media-filer strömmas över en Internet-anslutning, medan MP3-filer kan lagras och avnjutas offline.

Instruktioner

1 Skapa en mapp på skrivbordet för att hålla Real Media-filer. Du kan byta namn på filerna istället för att använda de ursprungliga långa namn.

2 Köp och ladda ner en ljud-omvandlare programvara som Jodix. När nedladdningen är klar, följ instruktionerna i dialogrutan för att installera programvaran. Starta om datorn när installationen är klar.

3 Tillsätt Real Media-filer du vill konvertera till MP3. Tänk på att Real Media-filer spelas in med en konstant bithastighet, medan MP3-filer spelas in i variabla bithastigheter. Välj bithastigheten du föredrar för omvandlingen. Ju högre bithastighet valts för MP3 konvertering, desto mer lagringsutrymme som krävs.

4 Skapa en ny mapp på skrivbordet för att spara de konverterade filerna. Detta steg eliminerar förvirring mellan Real Media och MP3-filer. En konvertering kan ta allt från några sekunder till flera minuter, beroende på bithastigheten som valts för MP3.

5 Öppna mappen som innehåller de konverterade filerna och spela upp dem för att säkerställa kvaliteten på ljudet. Om den inte uppfyller dina krav, konvertera filerna igen på en annan bithastighet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com