Fri adressetikett programvara

March 8

Fri adressetikett programvara


Om du är en frekvent mailer, vet du hur frustrerande det kan vara att alltid skriva adresser på förpackningar eller bokstäver. Om du längtar efter att underlätta för tryckning och att fästa etiketter färskt från skrivaren, men vill inte bråka med traditionella ordbehandlare, det är ett gratis program som effektivt skapar och skriva ut etiketter du behöver.

Instruktioner

1 Gå till Dispatch Etiketter officiella hemsidan och hitta fliken nedladdning på vänstra sidan. Ladda ner filen till skrivbordet (se Resurser nedan).

2 Packa upp filen på skrivbordet och kör Dispatch Labels Installer. Du måste acceptera användarvillkoren samt klicka genom några dialogrutor innan du fortsätter.

3 Ta bort installationsprogrammet och starta om datorn. När datorn har startats om, dubbelklicka på ikonen "Dispatch etiketter".

4 Ange den adress du vill skicka paket till, klicka sedan på "Nästa" -knappen. Nästa skärm gör det möjligt att ange detaljer som paketets vikt eller fakturanummer.

5 Spara ofta levereras till adresser. Dispatch Label har en historia funktion som gör att du kan hålla upp till 100 sparade namn och adresser för snabb referens.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com