Hur man skriver SEO friendly Artiklar

February 18

Med den ökande mängden trafik och webbplatser på Internet, de flesta människor använder den populära sökmotorer för att leta upp den information de söker. Med detta kommer önskan företag att få sina webbplatser rankas högt av de mest populära sökmotorer. På grund av detta har trechnique av Search Engine Optimization eller SEO vuxit upp. I sin tur har arbetstillfällen skapats för dem som vet hur man skriver SEO friendly Artiklar. De algoritmer som används av de stora sökmotorer såsom Google och Yahoo för att bestämma sida rankas är okända och ständigt föränderliga, vilket gör SEO mer av en konst än en vetenskap. Detta innebär att det finns några riktlinjer som hjälper dig att skriva SEO vänlig artiklar, men det finns inga garanterade regler.

Instruktioner

1 Förstå sökord. Nyckelord är de ord som används av Internet surfare att hitta den information de söker. Det är ord värderas mest av sökmotorer och bör finnas med jämna mellanrum under hela din artikel. Innan du börjar skriva din artikel, bör du känna till alla de sökord som är relevanta för ämnet.

2 Utveckla bra innehåll. Medan många SEO-specialister kommer att tillbringa sin tid på att försöka hitta sätt att slå sökmotorn algoritmer, är den bästa metoden för att helt enkelt ge Internet surfare med bra innehåll. Se till att artikeln är hjälpsam och diskuterar ämnet helt. Glöm alla trick du kanske har hört talas om och bara skriva en informativ artikel om ämnet i fråga.

3 Tillhandahålla kvalitet tillbaka länkar: Tillbaka länkar är länkar från din webbplats till andra webbplatser som har liknande innehåll. Tillbaka länkar är oerhört viktigt, och precis som ditt innehåll; de ska länka tillbaka till trovärdiga webbplatser.

4 Inte kopiera text / Du kan använda andra artiklar och resurser på Internet för att forska i ämnet för din artikel, men du måste vara noga med att inte inkludera alltför mycket av dessa källor. Inte bara vill du undvika begreppen plagiat, men du inte vill att sökmotorerna att betrakta informationen i din artikel att vara densamma som för en annan, äldre artikeln.

5 Bra rubriktaggar. Titel taggar anses mycket viktig av sökmotorerna vid beräkning av sökmotor ranking, men denna betydelse kan variera algoritmerna förändras. Se till att alla rubriktaggar stämmer med förutsättningen av artikeln.

Tips

  • Var försiktig när du försöker inkludera sökord alltför ofta i hela artikeln. Se till att artikeln är vettigt och är till hjälp för läsaren. Om du skriver en informativ artikel om ett ämne, bör sökord visas naturligtvis hela kopian.
  • Ta dig tid att forska de webbplatser du kommer att länka tillbaka till din artikel. Innehållet i sina webbplatser är också av allmän betydelse för hur din artikel kommer att rankas av sökmotorerna.
  • Försök inte att slå av systemet. Använd ljud och allmänna SEO principer för att skapa en informativ artikel och artikeln kommer att lyckas.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com