Hur man installerar Photoshop på en MacBook Pro

February 18

Hur man installerar Photoshop på en MacBook Pro


MacBook Pro är en kraftfull bärbar dator som produceras av Apple. Oftast den bärbara datorn används av yrkesverksamma som arbetar och design grafik eller video. De flesta av samma grafiska program görs tillgängliga för Windows-baserade datorer är tillgängliga för MacBook Pro, till exempel Adobe fulla sortiment av produkter, bland annat Photoshop. Installera Adobe Photoshop på datorn är nästan exakt som att installera den på alla Windows-dator.

Instruktioner

1 Få en kopia av Adobe Photoshop och se till att det står att det är Mac-kompatibel. Om inte, är produkten utformad för Windows. Du hittar Mac Adobe Photoshop (exakt samma produkt som Windows Photoshop) i de flesta datorbutiker och på Adobes webbplats.

2 Sätt i installations-CD i MacBook Pro CD / DVD-enhet. I ett ögonblick bild på CD visas på skrivbordet, och installationsguiden startas.

3 Klicka på "Nästa" på hälsningen sida väljer sedan ett installationsspråk. Språket justerar alla uppmaningarna under guiden.

4 Läs igenom och acceptera licensavtalet.

5 Följ anvisningarna tills du når aktiveringskoden. Denna kod finns på en liten, vit kartongbit inuti förpackningen av Adobe Photoshop produkten. Skriv denna kod i fältet på skärmen och klicka på "Nästa".

6 Avsluta uppmaningarna, och installationen börjar. Programmet är ganska stora, så det tar några minuter att slutföra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com