Hur man uppdatera kalendern i Microsoft Outlook 2002

April 29

Hur man uppdatera kalendern i Microsoft Outlook 2002


Microsoft Outlook 2002, ett e-postprogram för Windows-system, inte bara kan du ange möten, men också hänga med helgdagar, schemalägga påminnelser och möten alla i programmet. Det finns två uppdateringar tillgängliga Outlook 2002 kalender. En uppdatering är en patch som ger nationella helgdagar i Outlook 2002 kalender under året 2012. En annan uppdatering justerar dina kalenderobjekt om du ändrar tidszoner. Uppdateringarna är gratis och tillgänglig för omedelbar nedladdning och installation.

Instruktioner

kalender Update

1 Stäng Microsoft Outlook 2002, om det är öppet. Öppna Internet Explorer. Andra webbläsare kan inte komma och hämta Microsoft-uppdateringar.

2 Klicka på "Uppdatering för Outlook 2002 (KB910619)" länken i avsnittet Resurser.

3 Klicka på "Download" -knappen i den övre halvan av webbplatsen. Klicka på "Kör" eller "Spara som" när "Öppning Officexp-KB910619-F.exe" dialogruta. Om du sparar, navigera till den katalog som innehåller uppdateringen och dubbelklicka på filens namn för att starta installationsprocessen.

4 Följ instruktionerna på skärmen för att installera kalender uppdateringen. Klicka på "Starta" om du uppmanas att starta om datorn.

5 Öppna Outlook 2002, klicka på "Kalender" -ikonen och bläddra igenom kalendern för att se de extra semester.

Tidszonsuppdatering

6 Stäng Microsoft Outlook 2002, om det är öppet. Öppna Internet Explorer. Andra webbläsare kan inte komma och hämta Microsoft-uppdateringar.

7 Klicka på "Time Zone Data Update Tool för Microsoft Office 32-bitars Outlook" länken i avsnittet Resurser.

8 Klicka på "Download" -knappen i den övre halvan av webbplatsen. Klicka på "Kör" eller "Spara som" när "Öppning OutlookTimeZoneMove.exe" dialogruta. Om du sparar, navigera till den katalog som innehåller uppdateringen och dubbelklicka på filens namn för att starta installationsprocessen.

9 Följ instruktionerna på skärmen för att installera tidszonsuppdateringen. Klicka på "Starta" om du uppmanas att starta om datorn.

10 Klicka på "Start", "Alla program", "Microsoft Office Outlook Tools." Klicka på "Time Zone Data Update Tool" för att starta tidszon uppdateringsverktyget.

11 Välj "Time Zone sommartid Update Mode" för att uppdatera Outlook 2002 kalender till den tidszon du vill.

12 Klicka på "permanent tidszon Flytta Läge" för att permanent ställa in kalendern till annan tidszon. Följ instruktionerna på skärmen för att kontrollera din personliga "Data File" i verktyget och uppdatera operativsystemet Windows tidszon fil.

Tips

  • Att kontrollera om Windows-uppdateringar inklusive framtida Outlook säkerhetskorrigeringar, klicka på "Start", "Alla program", "Windows Update."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com