Hur vill överföra digitala bilder till en bärbar lagringsenhet

January 16

Hur vill överföra digitala bilder till en bärbar lagringsenhet


Oavsett om du delar dina digitala bilder eller säkerhetskopiera dem i händelse av datorn kraschar, behöver du något sätt att lagra dem. Ett populärt val är en portabel hårddisk, vilket gör det möjligt att både säkerhetskopiera dem samtidigt som de kan bära dem med dig att dela med familj och vänner. Överföra dina bilder från datorn till bärbara hårddisk är enkel.

Instruktioner

1 Anslut USB-änden av din bärbara hårddisk eller flash-enhet till en ledig USB-port på datorn.

2 Navigera till den mapp som innehåller de digitala bilder som du vill överföra.

3 Kopiera de bilder du vill överföra genom att markera dem genom att klicka och dra runt filerna. Därefter högerklicka på markeringen och välj "Kopiera" från menyn som visas.

4 Navigera till "Den här datorn" för att komma åt USB-minne eller bärbar hårddisk direkt. Klicka på ikonen i samband med enheten. Vissa datorer kan spelas upp automatiskt USB-enheten när den har anslutits. Du kan komma åt enheten på detta sätt genom att välja "Öppna mappen för att visa filer" alternativet.

5 Högerklicka på den mapp som visas och klicka på "Klistra in" för att börja överföringen. När överföringen är klar, se till att mata ut USB-flashminnet innan du tar bort det från datorn. Du kan göra det genom att högerklicka på ikonen och välja enhet "Mata ut" från menyn som visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com