Hur man använder kalenderprogram på en Mac

February 15

Mac OS X-operativsystem innehåller kalenderprogrammet iCal. I iCal, du skapa separata kalendrar för olika aspekter av ditt liv. Den färgkodning tilldelas de olika kalendrar hjälper till att hålla ditt schema visuellt organiserat. Ical innehåller också en löpande "Att göra" lista för att spåra viktiga uppgifter tills du har slutfört dem.

Instruktioner

1 Gå till mappen "Program" och dubbelklicka på iCal ikonen.

2 Visa iCal varje dag, vecka eller månad med hjälp av flikarna högst upp i fönstret. Du kan ändra visningen när som helst.

3 Anpassa dina kalendrar i menyn till vänster i fönstret. Som standard finns det två kalendrar: "Home" och "Arbete". Lägg till en ny kalender genom att kontrollklicka i "Kalendrar" område och välja "Ny kalender." Ändra namnet och färgen på kalendern genom att kontrollklicka på den nya kalendern och välja "Visa info".

4 Schemalägga en händelse genom att klicka på en kalender för att välja det. Gå till huvudkalenderfönstret och klicka på tid och datum då du vill schemalägga händelsen. Dra nedåt för att justera tiden för händelsen. Du kan ställa in tidsramen för händelsen med storleksändringspekaren på toppen och botten av händelsen. Du kan flytta evenemanget genom att dra den.

5 Dubbelklicka på händelsen och tryck på "Redigera" för att mata in information om händelsen. Skriv in ett namn på händelsen i textrutan längst upp i fönstret. Ange en plats, om så önskas, genom att klicka bredvid "Location." Välj om händelsen upprepas. Justera inställningen larm om du vill ha en påminnelse för händelsen. Lägga till anteckningar längst ned i fönstret, om så önskas. Tryck på "Klar" för att lämna redigeringsfönstret.

6 Klicka på ikonen häftstift i det nedre högra hörnet av fönstret till ett objekt till en löpande "Att göra" -lista. Välj lämplig kalender från menyn till vänster i fönstret. Control-klicka på "att-göra" område och välj "Ny Att göra." Ange ett namn för objektet och klicka på ikonen till höger om namnet för att ställa in prioritet för objektet. Ange ett förfallodatum och larm för objektet genom att kontrollklicka på den och välja "Visa info".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com