HP Pavilion A1637c Specifikationer

March 6

HP Pavilion Media Center a1637c Desktop PC var ett underhållningsdatormodell avsedd för användning med Windows XP Media Center Edition 2005. Det kom levereras med en 19-i platt bildskärm och en multimedia tangentbord, och dess inbyggda 5,1 ljud rymmer Dolby Pro Logic II och upp till åtta ljudkanaler. Datorn levereras med Media Center men behöver ett par uppgraderingar eller mer för att göra det ett stort vardagsrum dator.

Processor & Minne

Basen processor alternativ på a1637c modellen är en dual-core American Micro Devices (AMD) 4200+ rankade med en 2 gigahertz (GHz) klockfrekvens per kärna. Denna processor använder en sockel AM2 och har en överföringshastighet på 2000 mega överföringar per sekund (MT / s). Basen minne specifikationen är en gigabyte (GB) PC-4200 Double-Data Rate 2 (DDR2) Random Access Memory (RAM) som körs på 533 megahertz (MHz). Moderkortet tar upp till 4 1 GB RAM-moduler för upp till 4 GB RAM-minne installerat, men för att datorn ska använda så mycket, måste du använda en 64-bitars operativsystem.

Grafik- och Display

Denna HP Pavilion Media Center PC levererades med en modell w19b 19-i widescreen Liquid Crystal Display (LCD) bildskärm med inbyggda högtalare. Datorn använder en inbyggd GeForce 6150 LE chipset för sina videografik. De enda grafikport som medföljer a1637c är en port 15-pin Video Graphics Array (VGA); inga HD-portar inbyggd. Om du vill installera ett grafikkort, det finns två tillgängliga Peripheral Component Interconnect (PCI) kortplatser och en ledig PCI Express x16-kortplats.

Drives

Det finns en Serial Advanced Technology Attachment (SATA) hårddisk med 250 GB kapacitet och en hastighet av 7200 varv per minut. Om du använder datorn som en Personal Video Recorder (PVR), överväga att lägga en större hårddisk för mer utrymme. Det finns en tillgänglig 3,5-i enhetsfacket för en andra hårddisk, men inga andra enhetsfack finns. Den optiska enheten är en 16x hastighet DVD (+/-) R / RW RAM (+/-) R DL LightScribe-enhet. Denna enhet klarar de flesta cd-skivor och ger stöd för etsning en egen bild på baksidan av skivan. Det finns en andra 16x hastighet DVD skrivskyddad köra.

Hamnar

En minneskortläsare inbyggd i framsidan av den här datorn läser nio olika korttyper, inklusive Compact Flash I & II, Memory Stick och Memory Stick Pro, Secure Digital (SD), Multimediacard (MMC) och andra. Andra fram portar inkluderar två Universal Serial Bus (USB) 2.0-portar, en 1394 FireWire-port och hörlurar, line-in och mikrofon. På baksidan är tangentbord och mus PS / 2-portar, en VGA, en annan 1394, en RJ-45 Ethernet-uttag för Local Area Networks (LAN), fem ljudingångar och en koaxial SPDIF-ut-port. Det finns ingen TV-tuner-port i datorn, men gott om PCI-portar finns för att installera en.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com