Hur man installerar en Panasonic BL C131A

March 7

Hur man installerar en Panasonic BL C131A


Panasonic BL-C131A PetCam är en nätverkskamera som kan användas för att övervaka husdjur hemma medan du är borta. Kameran har en kastrull och tilt-funktion som gör det möjligt att flytta linsen att se saker till vänster, höger, ovanför och nedanför. BL-C131A kan fjärrstyras från en online webbläsare, mobiltelefon eller handdator. För att installera Panasonic BL-C131A, har du att driva den, koppla in den, installera programvaran och montera kameran.

Instruktioner

1 Se till att "trådlöst / trådbundet" switch belägen vid undersidan av kameran är inställd på "Wired."

2 Anslut kameran till routern med hjälp av LAN-kabeln.

3 Anslut AC-adapter sladd till kameran. Anslut nätadaptern till ett vägguttag för att slå på kameran. Kamerans lins kommer att flytta lite. I ungefär en minut, kommer en liten, grön lampa tänds.

4 Installera kamerans mjukvara. Placera installations-CD i CD-enheten på datorn. Följ installationsguiden instruktioner i installera programvaran.

5 Montera kameran på en vägg med hjälp av skruvar och brickor som medföljde kameran. Kör de två väggmontering skruvar genom de två väggmontering brickor i en vägg 1 1/8 inches isär horisontellt. Använd säkerhetsvajern skruven för att fästa säkerhetsvajern stativet monteringshålet på undersidan av kameran. Montera kameran på väggen genom att sätta vägg skruvarna i väggmontering hål på baksidan av kameran. Fäst säkerhetsvajern i väggen med hjälp av väggsäkerhetstråd skruv och väggsäkerhetsvajern bricka medan vissa slack i kabeln.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com