Så här öppnar Road Runner Web Mail

March 20

Road Runner är en höghastighetsanslutning till Internet Service Provider (ISP) som är en division av Time-Warner. En av de tjänster som erbjuds av Road Runner är e-post. Eftersom Road Runner kontrakt sina tjänster till andra Internetleverantörer, användare av Bright House Networks och Insight Communications, förutom Time Warner Cable, kan ha Road Runner e-posttjänst.

Instruktioner

1 Skriv www.rr.com i adressfältet i webbläsarfönstret.

2 Klicka på "Mina inställningar" i övre vänstra hörnet.

3 Välj "divisionerna." I "Välj dina divisioner" välj ditt tillstånd. Ett popup-fönster visas med flera divisioner. Välj den som gäller för din plats - detta kommer att vara en kombination av kabelbolaget och området (t.ex. välja "Florida" inkluderar alternativ såsom "Bright House Networks - Central Florida" och "Time Warner Cable - SW Florida ").

4 Klicka på "OK." Du kommer nu att vara på din lokala Road Runner webbplats.

5 Välj "Mail" knappen på höger sida i navigeringsfältet.

6 Fyll i din e-postadress och lösenord i rutorna. Fönstret som kommer upp är Road Runner webbmail gränssnitt. Nu kan du öppna din Road Runner webbmail.

Tips

  • Om du inte kan komma ihåg ditt lösenord, det finns en länk ( "Jag vet inte mitt lösenord") till höger om lösenordsskärmen som tar dig till en "Hjälp" section.If cookies är aktiverade på din dator, du behöver bara fylla i steg 1-4 en gång. Efter det ska gå till www.rr.com tar dig direkt till den lokala platsen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com