Hur dölja CC adress i e-post

March 22

Hur dölja CC adress i e-post


En CC, eller kopia, är en exakt kopia av ett e-postmeddelande. När en mottagare får ett meddelande, kan hon se vem meddelandet skickades till och hon kan även se vem som fick en CC av e-postmeddelandet. De som får en CC får exakt samma budskap som de som är listade som mottagare av meddelandet. Om du vill göra en CC dolt, kan du göra detta genom att vrida CC i en BCC, eller hemlig kopia.

Instruktioner

1 Skriva ett e-postmeddelande som vanligt och satte mottagarens adress i "Till" -fältet.

2 Välj adresserna till de personer som du vill få en CC i meddelandet och som inte behöver gömmas. Skriv de e-postadresser i "CC" fältet.

3 Välj alla adresser som du vill skicka en CC av e-post till, men du vill förbli dolda. Skriv dessa adresser i området märkt "BCC." Detta innebär att de kommer att skickas blinda kopior. De kommer att se hela e-post och vem det är, men varken de som anges i "Till" -fältet eller de som anges i "CC" fältet kommer att se att de har fått meddelandet.

Tips

  • Du kan placera alla adresser i BCC området för att dölja dem från varandra. Du måste dock ha minst en adress i "Till" -fältet för att skicka meddelandet. Om du vill dölja alla adresser från varandra, kan du placera din egen adress i "Till" -fältet och alla andra är i BCC området.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com