Hur man gör en företagslogotyp Använda Paint Shop

April 16

Hur man gör en företagslogotyp Använda Paint Shop


Paint Shop är ett grafikprogram för att skapa och anpassa grafik för affärer eller nöje. Du behöver inte vara en konstnär för att använda programmet. I stället för att dra hela din logotyp från grunden, kan du använda former och text för att skapa ditt företags identitet. Eftersom Paint Shop kan du flytta element ovanför eller under andra element i lager, kan du visa dem exakt hur du vill.

Instruktioner

1 Skapa en ny bild i Paint Shop genom att välja "File" och "Nytt" i verktygsfältet. "Ny bild" öppnas.

2 Anpassa dina inställningar eller använd följande inställningar: 400 av 400 pixlar för bildens dimensioner och en genomskinlig bakgrundsfärg. Klicka på "OK."

3 Gå till verktygspaletten och klicka på "Selection" verktyg. Välj en form från "Val typ" listrutan i verktygspaletten Alternativ.

4 Rita formen på arbetsytan och släpp musen när du har rätt storlek.

5 Välj "Flood Fill" verktyget från verktygspaletten. Välj en fyllningsfärg för formen från färgpaletten och klicka i form för att lägga färgen.

6 Klicka på "Mover" verktyg från verktygspaletten och dra formen där du vill att det ska gå på duken.

7 Välj "Effekter" i verktygsfältet och välj en effekt du vill använda till formen. Spela med olika effekter tills du har en du gillar.

8 Välj "Text" verktyget från verktygspaletten för att lägga till text till företagets logotyp. Klicka på det område där du vill att texten ska visas. En "Textinmatning" öppnas. Skriv in din text i textkort och klicka på "Apply". Gå till verktygspaletten Alternativ för att anpassa teckensnitt, stil och storlek.

9 Välj "File" och "Spara" i verktygsfältet för att spara logotypen. Namnge bilden i "Spara som" i dialogrutan och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com