Felsökning en HP C4400 med ett svart fält

February 11

Att veta hur man felsöker grundläggande problem på HP C4400 All-in-One-skrivare är ett bra sätt att spara lite pengar. Grundläggande felsökning utskriftskvalitet, felmeddelanden, pappersstopp frågor och installationsproblem kan alla hittas i bruksanvisningen som medföljde skrivaren. Du kan också hitta grundläggande stöd på diskussionsforum HP har satt upp på sin webbplats. Detta gör att du kan prata med andra kunder med samma maskin som kan ha stött på liknande problem.

Instruktioner

1 Kontrollera att papperet har fyllts på korrekt i facket. Skjut pappersledarna så långt det går mot sidan. Fylla på papper med utskriftssidan nedåt och skjut det framåt tills det tar stopp. Skjut pappersledarna tills de är tätt mot papperet.

2 Ta bort bläckpatronerna och kontrollera munstyckena för damm eller ludd. Rengör med en luddfri trasa eller en oanvänd kaffefilter. Dra öppna bläckpatronsluckan och tryck ner lätt på patronen för att frigöra den. Dra ur maskinen för att kontrollera och rengöra den. Vänta 30 minuter att sätta tillbaka patronen.

3 På menyn "Arkiv" i det program som du försöker skriva ut från klickar du på "Skriv ut". Klicka på knappen "Egenskaper". Klicka på fliken "Features". Under "inställningar för utskriftskvalitet" rullgardinsmenyn klicka på "Maximum DPI."

4 På menyn "Arkiv" i det program som du försöker skriva ut från klickar du på "Skriv ut". Klicka på knappen "Egenskaper". Klicka på fliken "Features". I området "Grundläggande alternativ" väljer "Stående" eller "Liggande" orientering som är motsatsen till vad du tidigare provat.

5 Öppna luckan till bläckpatronen och tryck ner på den svarta bläckpatronen för att lossa den. Ersätt den med en ny patron.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com