Vad får dig att få din Tumblr Avstängd?

September 10

Vad får dig att få din Tumblr Avstängd?


Tumblr är en mikroblogg och sociala medier webbplats där du kan skapa och följa bloggar som skapats av andra Tumblr användare. För att upprätthålla säkerheten i Tumblr medlemmar, webbplatsen har en uppsättning riktlinjer för mötesplatsen som strikt efterlevs. Alla användare som finns i strid med dessa riktlinjer kan bli föremål för en suspension av hans kontobehörighet.

Skadliga ord eller handlingar

Tumblr tolererar inte diskussionen eller användning av multimedia på sin webbplats som främjar hat mot individer baserat på deras ras, etnicitet, ålder, kön eller sexuell läggning. Också förbjudet är något anses skadligt för minderåriga - vare sig det är mobbning eller material som skildrar minderåriga i ett sexuellt sätt.

Inte säkert för arbete

Även vuxenorienterat innehåll är tillåtet på Tumblr, måste det flaggas som NSFW (Inte kassaskåp för arbete). Detta ger andra användare möjligheten att bläddra Tumblr fritt utan att visa bloggar de kan överväga stötande eller obehagligt. Det är viktigt att notera att endast bilder som anspelar på sex tillåts på Tumblr - inte videoklipp.

användarnamn missbruk

Aktiviteter som huk, hamstring, handel eller sälja Tumblr användarnamn är strängt förbjudet. Du får inte heller försöka registrera en Tumblr URL för att härma någon annan - oavsett om det är någon du känner personligen eller en kändis.

spam

Uppenbar spam på Tumblr kommer att resultera i en avstängning av kontot. Verksamheter som anses spam inkluderar skicka oönskade meddelanden till andra Tumblr användare, skapa post taggar som är avsedda att lura andra, lägga till JavaScript-kod i en micro att producera oönskade annonser eller missbrukar sociala gester på webbplatsen.

Andra orsaker till Suspension

Tumbler användare kan också skjutas upp för att publicera alltför blodiga bilder, upphovsrättsintrång, förföljelse andra Tumblr användare, använder eller skapar tredjeparts Tumblr teman eller främja eller förhärliga själv skadliga beteenden som självskärande, självmord, anorexi eller bulimi.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com