Hur konvertera Real Player-filer till MP3-format

July 10

Realplayer ljudfiler använder .ra, eller Real Audio, filändelse. Medan Realplayer ljudfiler spela i Realmedia Realplayer, inte RA-filer fungerar inte med de flesta andra mediaspelare eller med ljud-redigeringsprogram. RA-filer kan inte heller användas i personliga ljudenheter som MP3-spelare och iPods. Om du vill lyssna på dina Realplayer filer på mer än en mediaspelare, redigera filer, eller ladda filer till din MP3-spelare, måste du först konvertera filerna från Realplayer RA-filer till en gemensam ljudformat såsom MP3.

Instruktioner

Media-Convert

1 Gå till Media-Convert hemsida (se Resurser). Huvudsidan Media-Convert innehåller en online media omvandlingssystem som kan hantera ljud omvandlingar.

2 Ladda Realplayer ljudfil du vill konvertera till MP3. Klicka på "Välj fil" leta upp filen i fönstret som kommer upp, och dubbelklicka på filen.

3 Klicka på pilen till höger om rutan med "Utdataformat" och välj "MPEG-1/2 Audio Layer 3 (mp3)" om det inte redan är markerad. Klicka på "OK" knappen till höger om "Output format" delen av skärmen. En förloppsruta dyker upp och visar hur stor andel av fil som har konverterats.

4 Använd nedladdningslänken som visas på skärmen för att ladda ner filen. Länken visas när konverteringen är klar. För att ladda ner, klicka på länken och välj "Spara fil som".

Movavi Online Konvertera

5 Gå till Rörlig Online Konvertera sida (se Resurser). Rörlig fungerar precis som Media-Convert att konvertera ljudfiler.

6 Ladda Realplayer filen i Rörlig omvandlare. Klicka på länken "File" under "Lägg till" och klicka sedan på "Ladda upp filer" -knappen. När fönstret dyker upp, klicka på "Lägg till fil," hitta filen på hårddisken och dubbelklicka på filen.

7 Dra ner menyn i "Välj en Output Format" rutan. Välj "MP3 Lame, 192kbps (.mp3)" från listan med alternativ. Klicka på "Konvertera."

8 Vänta tills nedladdningen länken ska visas på skärmen. Klicka på länken och välj "Spara fil som" alternativ.

YouConvertIt

9 Gå till YouConvertIt (se Resurser). Även liknar Media-Convert och Rörlig, efter konvertering filen skickar YouConvertIt nedladdningslänken till din e-post.

10 Tryck på "Välj den" knäppas. I fönstret som visas, gå till den mapp som innehåller Realplayer fil du vill konvertera och dubbelklicka på filen.

11 Dra ner "Konvertera till" listan. Välj "MP3" alternativ från avsnittet "Ljud filtyper".

12 Skriv in din e-postadress och klicka på "Konvertera det." När e-postmeddelandet från YouConvertIt visas i inkorgen, öppna e-post och klicka på länken inuti för att ladda ner MP3 till datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com