Hur man juridiskt Säkerhetskopiera en kopieringsskyddad DVD

April 12

Hur man juridiskt Säkerhetskopiera en kopieringsskyddad DVD


Om du äger en DVD, är det din att göra med som du vill, men många filmbolagen hellre du inte kopiera dem. För detta ändamål, de försöker placera kopieringsskydd på DVD-skivor som gör kvaliteten på eventuella kopior sämre än originalet. Eftersom du äger DVD, lagligt, kan du göra en kopia för eget bruk, och du kan ladda ner program som kan åtgärda problemet. Vad du måste komma ihåg är dock att man inte får sälja kopior till någon annan.

Instruktioner

1 Ladda ner ett program för att kopiera en DVD till din dator om du inte redan har en installerad. Som exempel kan nämnas Copy DVD, DVD Ripper och DVD Wizard Pro. Klicka på ladda ner eller installera och följ anvisningarna på skärmen.

2 Öppna programmet du valt att kopiera DVD till datorn.

3 Sätt i DVD-skiva i DVD-enheten och vänta på att datorn ska läsa det.

4 Välj "File" alternativet på DVD-kopia program verktygsfältet och välj "Öppna".

5 Leta upp DVD-filen som du vill kopiera. Det är genom att klicka på DVD-enheten och välja filen. Klicka på "OK" för att välja filen.

6 Välj den knapp som är tänkt att kopiera DVD-filer till din dator. Det skulle kunna säga "Kopiera", "Start", "Kör" eller liknande formulering. Om alternativen listas såsom konvertera filerna till en mindre storlek som MP4 eller MPEG, markera den om du vill. När du startar kopieringsprocessen, bör ett fönster frågar var du vill att filen placeras. Bläddra igenom datafiler och välj den plats, och klicka sedan på "OK".

7 Vänta tills filerna laddas ner till datorn. Programmet låter dig veta när det är gjort. Din DVD är nu backas upp på din dator. Du kan också kopiera dessa filer till en ny DVD-skiva, men det måste vara för eget bruk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com