Amazon Kindle Tips

August 4

Amazon Kindle Tips


Amazon Kindle läsplatta tillåter användare att lagra hundratals elektroniska böcker, tidskrifter, bloggar och personliga dokument på en enhet. Du kan enkelt växla mellan böcker, och enheten kommer att komma ihåg var du slutade läsa utan att använda ett bokmärke. Du kan också ladda ner Kindle program för din dator och smartphone och använda dem för att synkronisera din plats i böcker mellan program och Kindle.

Hantera din samling

När du har hämtat flera hundra böcker till din Kindle, kan det vara jobbigt att navigera genom listan över titlar på enheten för att hitta den bok som du vill läsa. För bättre organisation och enkel navigering, sätta dina böcker i samlingar. För att komma igång med samlingar markerar en bok på startskärmen. Tryck fem-riktnings styrplattan till höger. På nästa skärm, markera "Lägg till i samling" och tryck regulatorn nedåt. Klicka på "Skapa ny samling." Skriv in ett namn för insamling, såsom "Fiction", "Nonfiction" eller "History." Boken du markerat kommer att läggas till den nya samlingen. Du kan nu lägga till andra böcker som insamling och skapa fler kollektioner för olika kategorier. Du kan sedan sortera startskärmen med samlingar. Om du lägger till många böcker till samlingar på en gång, slå på Kindle trådlös kapacitet och synkronisera med Amazon ungefär var 100 böcker att undvika att förlora ditt arbete.

Få böcker från andra platser

Du är inte begränsad till Amazons nätbutik att förvärva böcker för din Kindle. Standardfilformat för Amazon böcker är .azw format, vilket egentligen är en skyddad version av Mobi format. Du kan enkelt ladda ner någon Mobi bok från Internet och lägga till den i din Kindle genom att ansluta Kindle till datorn och manuellt kopiera boken till din enhet. Andra platser för att få Kindle böcker inkluderar Smashwords, Google e-böcker och Project Gutenberg.

Hitta gratis böcker i Kindle Store

Utgivare ger ofta Kindle böcker bort gratis under en begränsad tid. Vid varje givet tillfälle, Amazons Kindle Store erbjuder hundratals gratis böcker. Även om en fullständig lista finns på Amazon webbplats, kan du hitta de mest populära gratis böcker med din Kindle. Slå på enhetens trådlösa funktionen. Tryck på "Meny" -knappen. Välj "Handla i Kindle Store." När butiks laster, välj "Kindle Toppsäljare." Du kommer att se en lista över de 100 betalda böcker för Kindle. Tryck 5-riktnings styrplattan tills den väljer "Kindle Top 100 gratis" i övre högra hörnet av skärmen och klicka på det. Du kommer nu att se en lista över de 100 gratis böcker tillgängliga för nedladdning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com