Varför är bilder suddiga i en PDF-fil i Pagemaker?

October 28

Varför är bilder suddiga i en PDF-fil i Pagemaker?


Adobe Pagemaker kan du skapa allt från en sida flygblad till fullständiga rapporter. Ibland efter konvertering ett projekt från Pagemaker i Portable Document Format, kan bilderna bli suddiga. Suddiga bilder är ofta resultatet av PDF-konverterare inte kunna bearbeta bilderna korrekt.

originalbilder

Kontrollera din ursprungliga bilder eller konstverk. Om originalen är suddiga, då PDF Converter kopierar bilden exakt som den visas. Om så är fallet, försök att öka upplösningen av bilden och ladda bilden i Pagemaker. Ju högre den grafiska upplösning, desto klarare bild visas.

kompatibilitetsproblem

Se till att du har sparat din bild som antingen en JPEG eller bitmapp. Vissa typer av grafiska format är inte kompatibla med Pagemaker. Detta kan resultera i antingen suddiga eller kvittnings bilder eller ingen bild alls.

inställningar

Pagemaker och liknande program är inställda på att köras på äldre datorsystem. Innan du exporterar projektet till en PDF-konverterare, se till att dina inställningar är inställda på hög. Gör detta genom att välja ett projekt som du vill konvertera till PDF-format och sedan välja inställningar från Jobbnamn menyn i PDF-dialogrutan Alternativ.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com