Vad är cPanel E autentisering?

October 27

cPanel vänder fristående webbservrar till flexibla hosting plattformar kan du enkelt hantera genom automatiserade peka-och-klicka-funktioner. cPanel erbjuder en "E Authentication" -funktionen utformad för att förhindra spam och andra oönskade e-postmeddelanden, med tre typer av inställningar, var och en med sitt eget syfte. Dessa hjälper kunderna styra vilka e-postmeddelanden de ser, hålla och kasta.

Åtkomst till e-postautentisering

Du kan komma åt cPanel e-autentisering när du loggar in på ditt cPanel konto under de postinställningar och alternativ i cPanel. Välj e-postikonen med texten "E-autentisering." I denna meny kan du redigera dina alternativ och aktivera funktioner i din e-autentiseringsfunktionen.

Domain Keys

Spammare "parodi" e-postadresser när de skickar meddelanden till mottagarna. Detta kan leda till en e-post se ut som om det kom från en specifik, ibland igenkännbar avsändare, även om det är verkligen en spammare. cPanel Email autentisering funktionen kan klienter att inrätta Domain. Dessa Domain hjälpa spåra och kontrollera att e-ursprung är korrekt och inte "falska". När du anger cPanel E Authentication funktion, har du möjlighet att klicka på "Enable" eller "Disable" för alternativet Domain.

Sender Policy Framework

Vissa spammare skicka e-post som ser ut som de kommer från ett företag eller organisation domännamn. politiska ramverket avsändare, även kallad SPF, är en cPanel E Authentication funktion som förhindrar detta genom att lägga godkända IP-adresser till en lista. Denna innehåller låtar som datorer och IP-adresser är behörig att skicka e-postmeddelanden från ditt företags domännamn. Du kan välja att "aktivera" eller "inaktivera" denna funktion.

Avancerade inställningar

cPanel E Authentication erbjuder också avancerade inställningar som du kan använda för att ytterligare förbättra och stärka autentiseringsprocessen och hålla skräppost borta. Du kan lägga till datorer som skickar e-post från domänen du använder. Om du använder en e-postserver för att ta emot e-post på uppdrag av domänen kan du även lägga till och ta bort e-post växlar register, även känd som MX-poster. Till exempel, om du använder Google Apps för företag e-post, kan du behöva lägga till MX-servrar till din cPanel E autentisering. Du kan lägga till IP-adresser som skickar e-post på uppdrag av ditt företag. Så om din e-postmarknadsföring chef arbetar i en annan stat eller land, kan du behöva lägga till hans IP-adress.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com