Hur man gör en flicka på Zwinky

July 10

En Zwinky flicka är en karikatyr som du mode efter dig själv och kan användas som en profilbild på sociala nätverk som Facebook, Myspace eller Twitter. Det ger dina vänner en uppfattning om dina personliga egenskaper och samtidigt skydda din riktiga identitet. En Zwinky flicka är inte en typisk karikatyr, som du ständigt kan klä upp henne på olika sätt och satte henne i olika bakgrunder. Du kan också besöka Zwinktopia där man möter andra Zwinkys och tjäna Zbucks, som du kan använda för att köpa en bättre garderob eller tillbehör du vill ha för din Zwinky.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Zwinky verktygsfältet.

2 Klicka på Zwinky ikonen visas högst upp i verktygsfältet. Detta är den lilla ikon som ser ut som en Zwinky flicka docka.

3 Registrera dig för Zwinky och ange ditt namn och e-postadress. Kontrollera kvinnliga Zwinky formen. Välj flickan kroppstyp, ögonfärg, hårfärg och hudfärg du gillar bäst.

4 Välj bland standard bakgrunder tillgängliga eller klicka på "Bakgrund" -fliken högst upp på din Zwinky konto för att ändra bakgrundsinställningen när som helst.

5 Klicka på "Starta garderob" -fliken högst upp på din Zwinky konto för att ändra kläder och accessoarer din Zwinky flicka bär.

Tips

  • När din Zwinky är klar, kan du skriva in Zwinktopia och chatta med andra Zwinkys eller klicka på "kopiera koden" för att lägga den inbäddade koden på din profilbild på forum eller sociala nätverk.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com