Hur Cut & Gå USB-kablar

February 20

Hur Cut & Gå USB-kablar


USB eller Universal Serial Bus, har kontakter blivit en standard för anslutning av kringutrustning till datorer. Standarden USB-kontakten kan både ansluta enheten till datorn, liksom suga upp viss elektrisk ström till enheten. Den relativa enkelheten i interna USB trådar medger för vissa ändringar, och skarvning och sammanfogning av två kablar för att skapa en förlängning är möjlig med endast en del minimal elarbeten. Men om måste nämnas att USB-portar som möjliggör sammanfogning av två kablar finns tillgängliga och är att föredra framför mixtra med inälvsprodukter av en kabel.

Instruktioner

1 Lägg de två USB-kablar framför varandra. Ordna dem så den lilla sidan av en står inför den stora sidan av den andra.

2 Skär kontakterna bort av två motstående sidor med tråd strippor, vilket innebär att ungefär 1 cm av tråd. Vid denna punkt, från vänster till höger det bör finnas en USB-kabel med en stor anslutning och en skurna änden, då den andra kabeln med en kapad ände och den lilla kontakten.

3 Noggrant remsor skurna ändarna av varje kabel för att avslöja en uppsättning av fyra sammanflätade trådar. Det bör finnas en röd, en vit, en grön och en blå.

4 Trimma varje färgad tråd på en kabel för att vara en alternerande längd med motsvarande färg på den andra kabeln. Detta innebär att en kabel kommer att ha en kort rött den andra kommer att ha en lång röd. Man kommer att ha en kort blå den andra kommer att ha en lång blå. Detta undviker alla slitna tråd touchings.

5 Skala ändarna av varje exponerad tråd använder kabelskalare.

6 Lägg de blottade trådarna på motsvarande färg och droppa några löda på dem med hjälp av lödkolven. Detta bör smälta samman trådarna. Gör detta för alla färger.

7 Täck de färdiga och sammansmälta ledningar med eltejp för att isolera kabeln.

Tips

  • USB-teknik sällan tillåter kablar överstiga 5 meter. Skapa en kabel som går utöver den längden kan påverka produktens prestanda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com