Hur får man en kändis för att svara på MySpace

September 22

Kändisar är några av de mest eftertraktade människor i världen. Vanligtvis, kändisar är väldigt upptagen och inte har tid för den genomsnittliga fan. Internet har hjälpt en del kändisar kontakt med sina fans. MySpace är ett bra ställe att försöka kommunicera med din favoritkändis. Att få en kändis att svara på din MySpace-inlägg kan vara svårt, men det finns åtgärder du kan vidta för att förbättra dina chanser.

Instruktioner

1 Forskning kändis från vilken du försöker att få ett svar. Vad gillar han? Vilka filmer har han varit i, eller vilka låtar har han sjungit?

2 Tänk på en unik fråga att ställa. Om du frågar samma sak massor av andra människor har frågat, så kommer det förmodligen att få förbises.

3 Logga in på din MySpace-konto, sedan söka efter kändis sida. Se till att det är en officiell sida. Det brukar säga "officiell".

4 Lägg kändis till din vänlista. Detta görs genom att klicka på länken "Lägg till vänner", som ligger under kändis profilbild.

5 Skicka kändis ett meddelande genom att klicka på "Skicka meddelande" länken, som också är under kändis foto.

6 Stavningskontrollera ditt meddelande. Använd inte förkortningar eller text jargong som "BFF", vilket innebär best friends forever.

7 Vänta på ett svar. Nu är bollen i kändis domstol. Ha tålamod. Ge kändis ungefär två veckor att svara. Om du inte har fått något svar på den tvåveckorsperiod, då överväga att lämna ett meddelande.

Tips

  • Vara mogna. Inte skicka ett meddelande som säger något i stil med "Herregud, jag är som din största fan och verkligen, verkligen, verkligen vill gärna höra från dig." Istället försöker detta: "Jag uppskattar att du tog dig tid att läsa mitt budskap med tanke på din mycket upptagen schema Om tiden tillåter, skicka mig ett svar Det skulle vara trevligt att höra från dig..."
  • Om du låter som om du ber kändis kommer sannolikt inte svara på din kommentar.
  • Ha tålamod.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com