Hur man skapar en e-post på Hotmail

April 2

Hur man skapar en e-post på Hotmail


Det finns många typer av e-postadresser. Hotmail används för e-post interaktion, kommunikation och MSN Messenger syfte att chatta direkt på nätet. Här är en steg-för-steg guide om hur man skapar en e-post på Hotmail.

Instruktioner

1 Gå till Hotmail platsen och klicka på "Registrera dig" knappen (se referenser). Sätt e-postadress som du vill och kontrollera tillgänglighet genom att klicka på "Kontrollera tillgänglighet" -knappen.

2 Skapa ett lösenord och skriva in det. Lösenordet måste innehålla minst sju och högst 16 tecken.

3 Skriv din alternativa e-postadress om du har en annan e-postkonto som är aktiv. Om du inte har en annan e-postadress, välj en säkerhetsfråga för att återställa ett lösenord om du glömmer ditt lösenord i framtiden.

4 Skriv in ditt förnamn och namn; från rullgardinsmenyn, välj land, välj provins, och ange ditt postnummer. Klicka ditt kön på knappen; Skriv ditt födelseår.

5 Ange de tecken du ser boxen korrekt; innan du accepterar avtalet, läs "Microsoft tjänstavtal" och sekretesspolicy noggrant genom att klicka på länkarna. När du har läst avtalet, klicka på knappen "Jag accepterar".

6 Systemet kommer att logga in dig automatiskt på den nya e-postkonto du just har skapat; du kommer att se på din inkorg ett e-postmeddelande skickas till dig från Hotmail Team, ett välkomstmeddelande på att komma igång, klicka på den och läsa de tips som ges. Om systemet inte logga in dig automatiskt, gå till Hotmail hemsida och logga in med det nya e-postadress och lösenord.

Tips

  • När du skapar ett Hotmail-konto, ge korrekt information om dig själv. Om du glömmer ditt lösenord kan du återställa det lätt. Men om du skapar kontot med falska uppgifter, måste du komma ihåg lösenordet alltid eller om du måste spara / behålla ditt lösenord någonstans.
  • När du använder din e-postkonto från offentliga datorer, logga ut när du är klar; annars, vem som helst som använder datorn när du kan komma åt ditt konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com