Krav på Novell Netware 6.0

October 1

Krav på Novell Netware 6.0


Novell NetWare är ett serveroperativsystem används främst för företag och utbildningsnätverksmiljöer. Släpptes 2001, NetWare 6.0 har lägre systemkrav än vissa nyare operativsystem och kan vara ett lämpligt val för installation på en äldre serverdatorn.

processor Krav

NetWare 6.0 kräver en dator med åtminstone en Intel Pentium II eller AMD Athlon-processor. Novell kräver en "server-klass" maskin, vilket innebär att värdeorienterade processorer som Intel Celeron och AMD Duron inte rekommenderas. För bästa resultat, kör NetWare 6.0 på en dator med åtminstone två processorer eller en processor med flera kärnor. NetWare 6.0 stöder maskiner med upp till 32 processorer.

minnes~~POS=TRUNC

NetWare 6.0 kräver en dator med minst 256 MB RAM-minne. För bästa prestanda rekommenderar Novell fördubbling detta belopp till 512 MB.

lagring Krav

NetWare 6.0 körs på två hårddiskpartitioner: en DOS-partition för uppstart av systemet, och en andra partition för NetWare att uppehålla sig på. De två partitioner behöver inte finnas på samma hårddisk. Dos och NetWare partitioner måste ha minst 200 MB och 2 GB, respektive. Dessutom bör DOS-partition har minst lika mycket ledigt utrymme som finns minne i servern för att ha tillräckligt med utrymme för en minnesdump i händelse av ett operativsystem krasch.

Andra hårdvarukrav

NetWare 6.0 kräver en CD- eller DVD-enhet för att installera operativsystemet, och en mus rekommenderas att göra det lättare att kommunicera med datorn. Dessutom, som NetWare 6.0 är ett operativsystem för servrar, måste datorn ha ett nätverkskort installerat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com