Hur att dölja Grid linjer på en Google-kalkylark

October 2

Hur att dölja Grid linjer på en Google-kalkylark


När du arbetar på ett kalkylblad med gratis online Google Dokument service, standard tanke på bladet visar stödlinjer. De stödlinjer i ett kalkylblad hjälper dig att skilja cellerna skapas vid skärningspunkten mellan varje kolumn och rad när du anger information i plåten, och när man tittar på det senare när det är tryckt på papper. Om du inte vill se rutnätet i din Google-kalkylark, kan du enkelt dölja dem.

Instruktioner

1 Besök hemsidan Google på google.com. Logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Mer" i rullgardinsmenyn och klicka sedan på "Dokument".

3 Klicka på "Skapa ny" i rullgardinsmenyn om du vill skapa ett nytt kalkylblad, och klicka sedan på "kalkylblad." Klicka på rullgardinsmenyn "Dokument" om du vill öppna ett befintligt kalkylblad, klicka sedan på "kalkylblad" och sedan klicka på namnet på ett kalkylblad för att öppna den.

4 Klicka på "Visa" från Google Dokument menyraden och klicka sedan på kontrollerade "rutnät" för att ta bort sin markering och dölja plåtens stödlinjer.

5 Klicka på "File" från Google Dokument menyraden och sedan klicka på "Skriv ut". Den "utskriftsinställningar" dialogruta. Klicka på "No rutnät" kryssrutan under "Alternativ" för att avmarkera det, och klicka sedan på "Skriv ut" för att skriva ut kalkylblad utan stödlinjer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com