Hur man gör en fotbolls Markera band på datorn

April 13

Hur man gör en fotbolls Markera band på datorn


Fotboll höjdpunkt band består av ett team eller spelarens bästa föreställningarna styckas i en enda produktion på en DVD eller, för inte så länge sedan, på en videokassett. Markera band är ett viktigt verktyg för scouting spelare. Den långsamma växande natur fotboll gör markeringen bandet en nödvändighet för scouter, tränare och chefer att bedöma en spelare så effektivt som möjligt. Med de senaste uppdateringarna till modern PC, är processen att göra en höjdpunkt band på din hemdator mer praktisk än någonsin.

Instruktioner

1 Rekord fotboll spelar. Rikta kameran mot vad eller vem på fältet är föremål för din höjdpunkt band, och spela in motivets varje rörelse från spel att spela och spel till spel. Stoppa inspelningen mellan pjäser för att spara utrymme på ditt band eller din digitala minneskort. Detta kommer att säkerställa att du spendera mer än 10-15 minuter tejp per spel - ännu mindre om du enbart spelar in antingen brott eller försvar.

2 Starta ett nytt "projekt" med videoredigeringsprogram, och sedan ladda dina bilder på din dator genom att ansluta videokameran till datorn med en USB-kabel. Med Movie Maker, kommer datorn att öppna en dialogruta för att hjälpa dig ladda filmen, eller så kan du klicka på "Spela in video" på startskärmen. Med iMovie, klicka på "Camera Import" -knappen i det övre vänstra hörnet. Båda programmen ladda din video i klipp; alltså, kommer ditt material separeras i klipp av varje spel sedan du slutade spela in mellan pjäser. I varje videoprogram, kommer du att få möjlighet att göra val om hur du lagrar din video baserat på dina egna önskemål för plats och tillgängligt diskutrymme.

3 Börja redigera din video. Alla redigeringen till enskilda klipp kan göras genom att spela klippen och klippa och klistra de efterföljande staplarna som visas i "projektområdet" (längst ned på skärmen) som klippen spelar. Du kan sedan redigera sekvensen av klipp, klipp klipp ut eller gå klipp ihop genom att dra och släppa dina klipp från deras position i "storyboard" i projektområdet.

4 Lägg till titlar, etiketter, övergångar och andra specialeffekter till din höjdpunkt band. Du kan dra dessa effekter från tillgängliga menyer till projektområdet. Placera helt enkelt effekterna i projektområdet vid punkter där du vill att de ska visas i din höjdpunkt tejp. Vissa effekter att tänka på är titlar på spel, etiketter för spelare, spot-skuggning av spelare, och musik för att lägga till en känsla av förväntan.

5 Sätt din skrivbar DVD i datorn och ladda upp ditt projekt till en DVD. I Movie Maker, välj "Spara till DVD." I iMovie väljer iDVD på menyn "Dela". Varje program kommer att be dig att anpassa din film med namn, fil platser, och i fallet med iMovie, menyer och knappar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com