Hur får miniatyr för en YouTube-video Feed

April 19

Du kan få miniatyrbilden för varje enskild video i en YouTube-kanal eller selektivt välja vilka du vill hämta. Efter ladda ner dessa bilder, välja en att använda som omslagsbild för kanalflödet. Med hjälp av en miniatyrbild snarare än en länk visar betraktaren en liten glimt av vad han kan förvänta sig när han klickar på bilden och går till YouTube-kanal.

Instruktioner

1 Gå till youtube.com och sedan leta efter en videokanal du vill använda och kopiera sin fulla webbadress. Tryck på "Ctrl" och "C" knapparna samtidigt för att kopiera kanalens länk.

2 Gå till din RSS-läsare och starta programmet. Detta kan vara en webbaserad app som Google Reader eller en faktisk program på datorn som NetNewsWire.

3 Klicka på "Lägg till prenumeration" eller "Lägg till Feed" -knappen. Klistra in videokanalen länken YouTube i textfältet och klicka på "Lägg till" eller "Skicka" -knappen. Att klistra in en länk, tryck på "Ctrl" och "V" knapparna samtidigt.

4 Gå till kanalflödet YouTube och klicka på en av matar poster. Det bör helt expandera för att visa postens innehåll, inklusive miniatyrbilden.

5 Högerklicka på miniatyren och välj "Spara bild som" eller "Spara bild" från rullgardinsmenyn. Välj en plats på din hårddisk, skriv ett filnamn och klicka på "Spara" -knappen. Du har nu videons miniatyrbild sparas på datorn, redo att använda vid ett senare tillfälle.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com