Maximalt antal personer i en Google chatt

October 5

Google Chat är en gratis instant messaging program för två eller flera personer, som via en nedladdning eller från ett Gmail-konto. Google gruppchatt har ingen övre gräns för antalet personer som kan delta i. Varje människa måste dock vara särskilt inbjudna i chattkonversationen att delta.

Gruppchatt Gränser

Google sätter ingen gräns för hur många personer som kan engagera sig i samma grupp chatt. Samtalet måste börja med en chatt mellan två medlemmar, men kan växa exponentiellt som varje medlem i chatten inbjuder andra användare av Google Chatt. När gruppen chatt har påbörjats, kan nya medlemmar tillsättas en i taget eller i grupp.

Lägga till nya Chat medlemmar

För att lägga till någon till gruppchatt genom att klicka på "Person" -ikonen högst upp i chattfönstret. Ange namnet på varje person du vill lägga till chatten inne i "Lägg till personer att chatta" fältet. När en person läggs till i gruppchatt, kan hon lägga till andra människor, och så vidare. En gruppchatt kan snabbt växa, och du kan inte stoppa nya medlemmar från att läggas av andra människor, även om du är chatten skapare.

Gmail Chat

Grupp Chatt är också möjligt att använda Gmail e-posttjänst. För att starta en chatt med en grupp människor som för närvarande engagerade i ett e-post utbyte, klicka på chattbubblan i avsnittet "People" på höger sida på Gmail-sidan. Åtminstone en av de människor i din e-kedjan måste nu vara online och tillgänglig för chat innan chattbubblan kan klickas. När gruppchatt lobbyn öppnas, kan du lägga till eller ta bort deltagare innan du skickar det första meddelandet.

Lämnar en gruppchatt

Om en gruppchatt blir för stor för att passa eller om du vill logga ut av någon anledning, bara att klicka på "X" i det övre högra hörnet i chattfönstret. När du lämnar en chatt, du kan inte mata in det om du är inbjuden tillbaka in av en aktuell deltagare. Den gruppchatt förblir aktiv tills varje medlem beslutar att avlägsna sig från samtalet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com