Hur man gör en Flash Game webbplats

October 7

Flash är ett multimedieprogram med en mångfald av program använder. En populär användning för Flash är att skapa animerade spel. Internet har blivit en stor resurs Flash spel från action, äventyr, strategi och även RPG. Även om det kan se svårt i början att göra din egen Flash spel hemsida, är det faktiskt väldigt enkelt. Allt som krävs är ditt eget utrymme på Internet, kopierade HTML-koder och du kan ha din egen Flash spel webbplats på nolltid.

Instruktioner

1 Välj en webbtjänst för att vara värd för din Flash spel webbplats. Det finns två alternativ att välja mellan: antingen kan du skapa en gratis hemsida konto såsom Blogspot, eller betala ett webbhotell webbplats som GoDaddy.

2 Besök en befintlig Flash-webbplats som erbjuder bädda länkkoder för sina Flash spel. Några exempel Flash webbplatser är freeonlinegames.com eller addictinggames.com som erbjuder ett bibliotek av de senaste Flash spel, var tillsammans med bädda koder som behövs för din webbplats.

3 Klicka på ett spel för att visa sin sida, sedan markera och kopiera HTML inbäddade koden. Normalt är den inbäddade koden placerad under Flash själva spelet.

4 Logga in på din webbplats för att få tillgång till din webbplats redigering panel. Sedan klistra in den inbäddade koden i redigeringspanelen. Upprepa denna process för andra flash spel du vill vara värd för.

5 Spara innehållet i redigeringspanelen för att publicera spel på din webbplats. Efteråt, granska din egen webbplats för att se till att spelen fyller ordentligt. Om du ser att de fungerar på rätt sätt, du har gjort ett flash spel webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com