Hur Stäng av Windows Messenger

May 24

Hur Stäng av Windows Messenger


Windows Messenger (aka Windows Live Messenger) är ett program som du tillåter dig att kommunicera med familj och vänner med hjälp av omedelbar chatt, videomeddelanden och mer. Windows Messenger startas automatiskt när du startar datorn, som kan vara mycket irriterande om du inte använder den. Om du föredrar att starta Windows Messenger när du vill använda den, kan du stänga av den snabbt.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" -menyn och klicka på "Kör" eller "Påbörja sökning." Skriv "services.msc" (utan citattecken) och tryck på "Enter" för att starta konsolen Tjänster. Du bör se en lista över de program och applikationer som körs på datorn.

2 Rulla ner och dubbelklicka på "Windows Messenger (Windows XP) eller" Windows Live Messenger "(Windows Vista och 7)." En ny dialogruta lanserar. Välj "Disabled" i "Startmetod" rutan och klicka på "Apply" för att spara ändringarna. Klicka på "OK."

3 Rulla ner den högra rutan och dubbelklicka på Windows Messenger. En ny dialogruta lanserar. Välj "Disabled" i "Startmetod" låda. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

4 Stäng servicekonsolen. Starta om datorn för att stänga av Windows Messenger. Windows Messenger inte längre startas när du startar datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com