Hur Snap objekt till ett rutnät i Microsoft Word 2003

March 11

Användare har förlitat sig på kraften i ordbehandlare för några decennier nu. Eftersom varje nyare version skapas och släpps, är ett brett utbud av användbara funktioner introduceras. Funktioner som ökar kraften i ordbehandlare, som att ge användarna möjlighet att importera objekt och bilder, och fäst dem till en professionell design rutnät.

Instruktioner

1 Öppna ritningen verktygsfältet och ställ in för att visa. Du måste först se till att du kan se ritningen verktygsfältet. Klicka på "Visa" och klicka sedan på "Verktygsfält." Välj "Rita" i verktygsfältet så att du kan se den på kommandofältet.

2 Slå på Fäst mot rutnät funktion. Klicka på "Rita" fält på ritningen verktygsfältet och välj "Grid". Under rutnätsegenskaper menyn som öppnas, kryssa i rutan "Snap protesterar mot rutnät." Klicka på "Okej" att genomföra förändringarna.

3 Infoga ett objekt eller en bild. Klicka på "Infoga" och välj sedan "Bild". Välj "Från fil" och bläddra till och sätt önskad bild eller ett objekt.

4 Snäpp föremålet som ett rutnät. Objektet kommer automatiskt att fästa till nätet när du importerar den. Varje gång du flyttar objektet med musen, kommer den snäpper på plats på nätet, som överensstämmer med placeringen av rutnätslinjer.

Tips

  • Denna funktion är bra för användare som vill objekt för att ha definierade gallerpunkterna som objekt snäpper till, som håller föremålen på plats på en uppmätt objekt stödlinje.
  • Fästa objekt till ett rutnät kommer endast att tillåta de objekt som ska flyttas inom rutnät snappunkterna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com