Hur man tar bort Stuck patronerna från HP Deskjet-skrivare

January 16

Hur man tar bort Stuck patronerna från HP Deskjet-skrivare


Felsökning HP Deskjet-skrivare är inte så svårt som det verkar. När användare behöver ändra sin bläckpatron, en del människor möter fastnat patroner på grund av en felaktigt installerade fack. Du behöver inte börja banka hand på skrivaren och tvinga patronen. Du vill inte att skapa fler problem för dig själv. Du behöver bara kontrollera dess vagn och se till att facket är korrekt positionerat för att helt ta bort patronen.

Instruktioner

1 Öppna locket på HP Deskjet-skrivare och kolla på valbarnumret på toppen av bläckpatronerna. Kontrollera om du har rätt bläckpatron installerad i vagnen platsen genom att placera valbar numret överst på bläckpatronen.

2 Stäng av skrivaren genom att trycka på strömbrytaren om bläckpatronen är installerad på fel plats. Ta bort skrivarens nätsladd från strömkällan.

3 Flytta vagnen kortplats på HP Deskjet-skrivare från sitt viloläge bakom frontpanelen. Positioneras på höger sida av skrivaren för att få tillgång till sina bläckpatroner.

4 Använd en ficklampa och kontrollera om den främre högra väggen av din vagn har en "PSF" märke tryckt på det. Detta står för "penna fastnat fix." Fortsätt till nästa steg om du ser att märke på din vagn. Ordna en enhet utbyte om det inte finns någon "PSF" -märke på vagnen.

5 Tryck på patronen för att frigöra den första kick av vagnen. Håll bläckpatronen är utskjutande kropp platt för att tvinga det ur vagnen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com