Hur man lägger LimeWire musik till en dator musikmapp

June 7

LimeWire är ett populärt fildelningsprogram som låter dig söka efter filer och sedan ladda ner dem till datorns hårddisk. Inte bara LimeWire låter dig ladda ner musikfiler, du kan få tillgång till andra typer av media, inklusive filmer, bilder och program. Om du vill lägga till nedladdad musik från LimeWire i din musiksamling, måste du klippa och klistra in den i datorns mapp musik.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på aktivitetsfältet i Windows. Välj "Sök" från den högra sidan av popupmenyn.

2 Skriv "LimeWire" i sökrutan och trycka på "Enter".

3 Dubbelklicka på "LimeWire" mapp för att öppna fönstret. Detta kommer att visa innehållet i mappen LimeWire programmet. Dubbelklicka på "delad" mappen för att öppna den. Det är där LimeWire sparar nedladdade musik till standard.

4 Högerklicka på musikfilen som du vill lägga till datorns mapp musik. Välj "Klipp ut" från rullgardinsmenyn. Tryck och håll nere Ctrl-tangenten för att skära flera filer samtidigt. Du kan också dra och markera filer med musen för att skära flera filer.

5 Klicka på "Start" Windows igen. Välj "Min musik" -mappen från den högra sidan av menyn.

6 Högerklicka var som helst i "Min musik" -mappen. Välj "Klistra in" från rullgardinsmenyn för att sätta tidigare skurna filer i din musikmapp. Du kan klippa och klistra in musikfiler för att sätta dem var du vill.

Tips

  • Högerklicka i mappen Min musik kommer att ge dig möjlighet att ordna dina filer i bokstavsordning för ett mer organiserat musiksamling.
  • Akta dig för att ladda ner virus eller trojaner från LimeWire. Det är en bra idé att söka igenom din mapp med anti-virus program LimeWire på en regelbunden basis. Se avsnittet resurser för tips om hur du använder LimeWire säkert.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com