Hur infoga flera videoövergångar i Adobe Premier CS3

June 23

Hur infoga flera videoövergångar i Adobe Premier CS3


Video övergångar mellan scener eller klämmor kan förbättra flödet av videon. Adobe Premiere Pro CS3 innehåller ett komplett utbud av video-övergångs kategorier, inklusive löser, våtservetter, zoomar och sida skal effekter. Varje kategori har flera specifika effekter som du kan dra och släppa mellan scener och klipp. Du kan placera en video övergång mellan varje klipp i ditt projekt, eller använda dem för effekt mellan specifika sekvenser och scener.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Premiere Pro CS3. Skapa ett nytt projekt eller öppna ett befintligt projekt.

2 Dra och släpp video- och ljudfiler till projektpanelen eller högerklicka i panelen, klicka på "Importera" och sedan använda filen rutan för att leta efter platsen för ljud- och videotillgångar. Klicka på "Öppna" för att ladda filerna på projektpanelen.

3 Dra och släpp en videofil från projektpanelen till video tidslinje. Klicka på "Effekter" -fliken under projektpanelen, och klicka sedan på triangeln bredvid "Video Transitions" för att expandera den.

4 Klicka på triangeln bredvid videoövergångs kategori som du vill använda för att expandera den. Klicka och håll en typ övergång och dra den till slutet av klippet eller scen i tidslinjen.

5 Dra och släpp ett annat klipp eller scen på tidslinjen, och sedan lägga till en video övergång till slutet av det. Du kan använda olika typer övergångs mellan varje klipp.

6 Klicka på "Play" -knappen under förhandsgranskningsfönstret för att se videon och övergångar. Du bör förhandsgranska regelbundet samtidigt bygga din videoprojekt för att säkerställa att övergångarna fungerar som du tänker.

7 Klicka på "File" och sedan "Spara" eller "Spara som" för att spara projektet för senare redigering. Klicka på "Arkiv"> "Export" och välj "Movie" för att exportera projektet som en videofil.

Tips

  • Även övergångar mellan scener eller klipp kan förbättra ett videoprojekt, kan övergångar mellan varje scen eller för många olika typer av övergångar vara störande och försämrar videon.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com