Hur man gör Sonic vågor från en dator

June 24

Hur man gör Sonic vågor från en dator


Det finns många olika metoder för att överföra energi till omgivningen, men de som arbetar med vibrationer leder till buller. Ett objekt som vibrerar tillräckligt hårt och tillräckligt snabbt kan ge upphov till buller. Datorns högtalare specialiserade mekaniska anordningar som vibrerar och sänder ljudvågor i miljön. Genom att ansluta högtalarna till en dator, kan du använda datorn för att göra ljudvågor genom att spela en ljudfil, eller sätta in en CD-skiva.

Instruktioner

1 Leta upp ljudutgången på datorn. Modern ljudkort företag färgkod utgångsporten vara svart. Leta reda på svarta porten och anslut datorn högtalarkabeln till den.

2 Slå på datorn. När operativsystemet har lästs in, gå vidare till nästa steg.

3 Kör en ljudfil genom att dubbelklicka på ikonen. Om du inte kan hitta en ljudfil, eller inte har en, kan du infoga en ljudskiva i CD-skivan. Tryck på knappen "Eject" på CD-skivan. Placera audioskiva på skivfacket och tryck på "knappen Mata ut igen. Cd-skivan kommer att läsa skivan och automatiskt börja spela en låt från det.

4 Vrid volymratten på datorhögtalarna upp, vilket vanligtvis åstadkoms med en medurs tur. Fortsätt att vrida ratten tills du är nöjd med mängden ljudvågor du genererar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com