Hur man juridiskt Spela gratis musik till en dator

May 18

Det finns fortfarande fri musik ute i datorvärlden, om du vet var du ska leta. Med lite sökmotor hjälp och någon programvara inspelning, kan du hitta ett sätt att lagligt spela in musik på din dator, utan att oroa om att vara en "pirat".

Instruktioner

1 Se till att du har ett program för inspelning av musik, som Creative inspelning eller Garageband. Öppna programmet och ändra inställningarna så att den kommer att spela det som spelas upp via datorns högtalare.

2 Gå till en webbplats som gör att du kan spela låtar för gratis (se Resurser nedan). Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis musik som annonserar på sökmotorer. Du kan också hitta musikvideor som finns på videosajter som YouTube.

3 Hitta en låt på en av dessa platser som du gillar. Hit "Record" på inspelningsprogrammet och spela låten. Kontrollera att volymen justeras korrekt för att undvika någon blaring eller surrande ljud på inspelningen.

4 Redigera den inspelade låt som du tycker passar (som tar bort den andra eller två av tystnad i början). Spara den på din dator. Det kommer troligen att sparas i ett format som WAV, men programmet kan låta dig komprimera det till en MP3-fil.

Tips

  • Vissa musik webbplatser kan ändå tillåta dig att direkt ladda ner låtar.
  • Även om det kan vara lagligt att spela in musik till datorn på detta sätt, kan det inte vara tillåtet att bränna inspelad musik på en CD eller ta bort det från datorn (som överför det till en annan).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com