Hur man bränner en DVD på ImgBurn

March 12

ImgBurn är freeware programvara som skapats av blixt Storbritannien. ImgBurn användare har möjlighet att bränna CD och DVD från sin dator med ett användarvänligt gränssnitt. DVD-bränning från en dator kan du både för att frigöra utrymme på datorn och att spela DVD-skivor på andra enheter.

Instruktioner

1 Hämta ImgBurn och mappen Video_TS från ImgBurn webbplats. Den fullständiga TS mappen måste laddas ner, inte bara de filer som ingår.

2 Öppna ImgBurn från skrivbordsikonen, snabbikonen lanseringen eller från Start-menyn. När programmet är laddat, klicka på "Mode" i verktygsfältet längst upp på skärmen. Välj "Build" från de tillgängliga alternativen. Detta öppnar ett nytt fönster där du skapar DVD.

3 Klicka på knappen "Bläddra efter mapp". Det ser ut som en mapp med ett förstoringsglas på toppen av det. Hitta "Video_TS" mappen du hämtade och klicka på "OK". Välj "Bläddra" igen och välj sedan den video du vill bränna.

4 Välj räknaren från botten av skärmen. Detta beräknar och infogar inställningarna i fönstret. Det ger dig antalet filer, antal mappar, filstorlek, minimi krävs media och ledigt diskutrymme. Under fliken enheten väljer hastigheten för DVD för att skriva och hur många kopior du vill göra.

5 Under "Ändra Book Type" välj din enhet. Längst ned på skärmen välja DVD-R och klickar på "OK".

6 Välj fliken Etiketter. I den första och tredje rutan namnet på DVD du bränner. Klicka på bilden som ser ut som en mapp, en pilknapp och en CD, och klicka sedan på "OK" för att börja bränna. Om det inte finns någon DVD i DVD-enheten, får du ett felmeddelande. Klicka på "OK" -knappen i fönstret som säger "Operation framgångsrikt."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com