Hur man Avblockera Blockerade webbadresser

August 30

Hur man Avblockera Blockerade webbadresser


Det finns ett antal skäl som du kan hitta dig själv inte kan komma åt en webbadress eller webbadress. Om nätverksadministratören har blockerat åtkomsten till vissa webbplatser eller om du bor i ett land, som Kina eller Iran, vars regering styr medborgarnas Internet privilegier, processen för avblockera blockerade webbplatser är enkelt --- kan du göra det direkt på webb, utan att ladda ner eller installera någon programvara med hjälp av ett verktyg som kallas en "webbaserat" proxy. Eftersom enheter blockera webbplatser via deras "Internetprotokoll" (IP) adresser, en "proxy" fungerar genom att "maskera" din IP och ger dig en ny.

Instruktioner

1 Peka din webbläsare till en webbaserad proxy (se Resurser.) Ange den blockerade webbadressen i fråga i "Adress".

2 Konsultera listan med alternativ under "Adress" och överväga vilken typ av webbplats du planerar att besöka. Till exempel, om webbplatsen kräver att du loggar in, måste du kryssa i rutorna bredvid "Acceptera Cookies" och alternativ "sessionscookies" för att säkerställa att den kan lagra information via proxy. Å andra sidan, om du planerar att få tillgång till en webbplats som använder JavaScript (som YouTube), avmarkera "Ta bort skript" alternativ så att du kan få tillgång till skript innehåll.

3 Klicka på "Enter" och vänta en stund. Din webbplats visas innan du. För att komma åt en annan blockerad webbplats, måste du ange sin adress i proxy "adressfältet" som kommer att visas högst upp i fönstret --- inte det av din egen webbläsare.

Tips

  • Om du förlorar förmågan att se din webbplats via en särskild proxy, helt enkelt använda en annan. Konsultera listan i "Resurser" för ytterligare val.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com