Hur man skriver till en oskyddad SD-kort

May 1

Hur man skriver till en oskyddad SD-kort


Många SD-kort har en glidande lås, som förhindrar att kortfiler på kortet raderas av misstag. När den är låst, är kortet i skrivskyddat läge, som förhindrar program eller enhet från att skriva till kortet. Om låset är i "olåst" läge, då det innebär att SD-kortet är oskyddad och kan skrivas till precis som alla andra lagringsenhet.

Instruktioner

1 Skjut SD-kortets glidlåset mot "olåst" läge om den inte redan är där.

2 Sätt in SD-kortet i kortläsaren. Om du använder en extern USB-kortläsare, sätt i kortläsaren till en ledig USB-port på datorn.

3 Klicka på "Öppna mappen för att visa filer" i fönstret Spela upp automatiskt. Denna öppna Windows Explorer med fokus på SD-kortet.

4 Skriv till SD-kortet på samma sätt som om det vore någon annan lagringsenhet. Du kan dra och släppa filer från Windows Explorer, skrivbordet eller andra filer och mappar på SD-kortet enhetsbokstaven för att kopiera filer på kortet. Du kan välja att spara filer från alla program på SD-kortet. Du kan också markera filer på SD-kortet och trycka på "Delete" för att markera filerna "utrymme för överskrivning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com