Så här visar bandbredd överskriden

February 8

Internetleverantörer genomdriva en bruksgräns som skiljer sig för olika konton. Denna gräns är också känd som bandbreddsgränsen. Bandbredd är den kombinerade mängden av Internet dataanvändning för nedladdning och uppladdning. Det är inte bara begränsat till att ladda ner och ladda upp musik, filmer, spel och andra filer, men också inkluderar surfa på webben, läsa din e-post och göra något annat som kräver en aktiv Internet-anslutning. Bandbreddsgränsen varar normalt under en period av en månad varefter den återställs automatiskt för nästa fakturerings månad. Nedladdning av högkvalitativa filmer, musik och programvara kan konsumera en hel del bandbredd eftersom dessa filer är stora i storlek. Du kan få tillgång till Internet-tjänsteleverantörens konto i en webbläsare för att ta reda på om du har överskridit gränsen bandbredd.

Instruktioner

1 Besök online-portal av din Internetleverantör. Kontakta din Internetleverantör för webbadressen till deras inloggningsportal.

2 Ange ditt konto-ID och lösenord i respektive textfält. Klicka på "Logga in" eller "Logga in" komma åt ditt konto.

3 Visa Internetanvändning för ditt konto under "Internet". Bar visar hur mycket bandbredd som har förbrukats för innevarande månad. Internetanvändning informationen visas också i numerisk dataform. En anmälan på webbsidan kommer att varna dig om du har överskridit den månatliga bandbredd gräns enligt din Internet planen. Varningar visas också om du är på väg att överskrida denna gräns.

Tips

  • Kontakta din Internetleverantör för exakt metod för att komma åt inloggningsportalen och titta på bandbredd gräns. Om du har överskridit din månatliga gräns, kommer du att debiteras för extra bandbredd konsumeras.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com