Hur man spelar musik från ett SD-kort

August 25

Hur man spelar musik från ett SD-kort


Spela digital musik på datorn ger bekvämlighet i att du inte behöver lämna din dator för att höra dina favoritlåtar. Du kan lagra digital musik på SD-kort för lagring och enkel transport mellan SD-kort-aktiverade enheter. Förutsatt att din dator har en SD-kortläsare, kan du spela upp musik direkt från SD-kort. Använd en USB SD-kortläsare om datorn inte har en inbyggd.

Instruktioner

1 Anslut en USB SD-kortläsare till din dator om du inte har en inbyggd. Sätt i USB SD-kortläsare USB-kontakt till en ledig USB-port på datorn.

2 Sätt in SD-kortet som innehåller den musik du vill spela in ditt SD-kortläsare. Om du gör det gör att datorn att känna igen SD-kortet som en ansluten lagringsenhet och utnyttja dess innehåll. SD-kortets enhetsikonen visas på datorns skrivbord eller i dess filhanterare, till exempel Windows Explorer eller Finder.

3 Dubbelklicka på SD-kortets enhetsikonen. Om du gör det avslöjar sin mapp innehåll.

4 Dubbelklicka på ikonen musikfil du vill spela. Om du gör det kommer att lansera mediaspelaren ansökan i samband med låtens filtyp. Alternativt kan du starta mediaspelaren ansökan och öppna musikfilen från "Arkiv" -menyn är "Open" eller "Play" alternativet. Välj musikfilen från SD-kortet i den efterföljande filhanteraren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com