Vad är E Ink på Kindle?

August 25

Vad är E Ink på Kindle?


Amazon har två familjer av Kindle läsplatta, en av dem är den Android-baserade tablett kallas Kindle Fire, den andra är standarden Kindle. Medan Kindle Fire har en konventionell bakgrundsbelyst LED-skärm, använder standard Kindle skärm en annan skärmteknik som skapats av ett företag som heter E Ink.

Teknisk översikt

E Ink displayer är uppbyggda av mycket små pärlor, så kallade mikrokapslar, som har två pigmentfärger suspenderade i en olja; det svarta pigmentet är negativt laddad, och det vita pigmentet är positivt laddad. När en ström appliceras till pärlan, varvid förhållandet av pigment på toppen av mikrokapselförändringar, så att de kan ändras från vitt till svart och tillbaka igen.

E Ink Fördelar

Den främsta fördelen med en E Ink display är att det inte kräver en bakgrundsbelysning för att läsas, vilket gör det lätt att läsa i solljus eller andra starka ljuskällor platser. Displayen tekniken använder också mycket lite ström. E Ink-enheter, som Kindle, kan ta en avgift och köra för veckor, eftersom skärmen drar endast ström när bilden ändras.

visnings Nackdelar

E Ink skärmar har några nackdelar. En är att displayen blinkar till vitt med jämna mellanrum när programmet körs den behöver för att rita på skärmen. En annan nackdel är att displayen har spökbilder artefakter när du ombeds att uppdatera regelbundet. Detta är en av anledningarna till E Ink skärmar används för text och stillbilder, snarare än full-motion video. Nuvarande färg E Ink skärmar, som av nedgången 2013, är begränsade till ett mycket begränsat antal färger och de ser urtvättade, snarare än de rika färger som erbjuds av en dedikerad LED-display.

Kindle Paperwhite

I september 2013 meddelade Amazon nästa generation Kindle Paper. Denna produkt använder E Ink senaste svartvit skärm med 212-pixlar per tum upplösning, att få det mycket nära gränserna för vad det mänskliga ögat kan urskilja som enskilda pixlar. Precis som sin föregångare, den har en kant-belysning display för nattläsning och är en dedikerad pekskärm enhet. Den nya skärmen, som kallas "Carta" har bättre kontrast, samt högre upplösning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com