Hur man ställer in alternativ i Outlook Web Access

April 29

Hur man ställer in alternativ i Outlook Web Access


Microsoft Outlook Web Access (OWA) ger liknande funktionalitet till den version av Outlook som körs på datorn. Du kan anpassa utseendet och känslan av Microsoft Outlook Web Access (OWA) brevlåda genom att uppdatera de tillgängliga alternativen inom programmet. Dessa anpassningar är unika för din webbaserade Outlook upplevelse. Du behöver en Microsoft Outlook Exchange-postlåda för att köra Outlook Web Access. Många hem och personliga Outlook brevlåda konton sätts upp för att köra oberoende av Microsoft Exchange. Av denna anledning, samhällsmedborgare, affärsmän och IT-arbetare är de primära konsumenterna av Outlook Web Access.

Instruktioner

1 Starta din webbläsare.

2 Skriv in webbadressen till företagets OWA inloggningssida på Internet adressfältet, till exempel "http://owa.yourcompanyname.com." Webbadressen för inloggningssidan OWA varierar beroende på företag. Om du inte känner till ditt företags OWA webbadress, kontakta din systemadministratör eller IT-helpdesk personal.

3 Skriv in ditt användarnamn och lösenord i de utsedda lådor av inloggningsfönstret. Klicka på "OK" för att visa din OWA brevlåda.

4 Klicka på knappen "Alternativ" i navigeringsmenyn till vänster på sidan.

5 Klicka på knappen för "Jag är för närvarande på kontoret" om du har kortsiktiga planer på att vara borta från kontoret. Skriv in texten för automatiska meddelanden andra användare får om de skickar du ett e-post under din frånvaro i "AutoReply endast en gång till varje avsändare med följande text" rutan. Den här funktionen är aktiv tills du väljer alternativknappen för "Jag är för närvarande på kontoret."

6 Fortsätt till avsnittet "Meddelandealternativ" på sidan. Välj ett nummer från "Antal objekt att visa per sida" i rullgardinsmenyn för att öka eller minska antalet e-postmeddelanden visas i inkorgen meddelanden lista på en gång.

7 Välj den åtgärd som du vill Outlook för att utföra när du flyttar eller tar bort ett e-postmeddelande från inkorgen från "Efter att ha flyttat eller ta bort ett objekt" i rullgardinsmenyn. Outlook väljer alternativet "öppna nästa objekt" som standard.

8 Klicka för att se det "inkluderar automatiskt min signatur på utgående meddelanden" kryssrutan om du vill automatiskt lägga till en signatur till meddelanden som du skickar från din OWA brevlåda. Klicka på "Redigera signatur" för att skapa eller redigera din digitala signatur. Klicka på "Välj teckensnitt" för att ändra standardtypsnitt OWA används för att skicka meddelanden.

9 Fortsätt till avsnittet "Läsfönster Options". Klicka på knappen som motsvarar bredvid den åtgärd du vill utföra när du läsa meddelanden i inkorgen. OWA väljer alternativknappen bredvid "Markera objektet som läst när förändringar val" som standard.

10 Klicka på "Download" knappen under "Klicka här för att installera den senaste versionen av S / MIME-kontrollen" för att kryptera och lägga till en digital signatur till dina utgående meddelanden. Klicka på "Öppna" när "File nedladdning" visas.

11 Fortsätt till avsnittet "Sekretess och skräppost Prevention". Klicka för att avmarkera de två kryssrutorna om du inte vill OWA för att filtrera skräppost och blockera externt innehåll i HTML-meddelanden. Välj en alternativknappen för hur du vill svara på förfrågningar om läskvitton från andra användare. Outlook väljer alternativknappen för "Inte automatiskt skicka ett svar" som standard.

12 Fortsätt till avsnittet "utseende". Välj en färg från rullgardinsmenyn under texten "för att se färgschema du väljer kan du behöva uppdatera din webbläsare efter att ha sparat dina ändringar" för att ändra färgschema OWA brevlåda.

13 Fortsätt till avsnittet "datum- och tidsformat". Gå igenom de alternativ som valts som standard. Välj ett annat alternativ från rullgardinsmenyn som motsvarar det datum eller tidsformat som du vill uppdatera.

14 Fortsätt till avsnittet "Påminnelse Options". Klicka för att avmarkera de två kryssrutorna om du inte vill ta emot kalender och påminnelser (OWA kontrollerar rutorna som standard). Om du lämnar rutorna kontrolleras, välj hur lång tid före ett möte eller uppgift där du vill ta emot påminnelse från "Default påminnelse" i rullgardinsmenyn.

15 Fortsätt till avsnittet "Kontaktalternativ". Låt alternativknappen bredvid "Global adresslista" valt att använda företagets globala adressboken som standardkälla för e-postadresser (rekommenderas). Annars klickar du på knappen bredvid "Kontakter" för att använda Outlook kontaktlista som standardkälla för e-postadresser.

16 Gå vidare till "Återskapa borttagna objekt" avsnittet. Klicka på knappen "Visa objekt" när du vill hämta postlådeobjekt du tidigare borttagna.

17 Fortsätt till avsnittet "Kontrollera stavning". Markera kryssrutorna bredvid "Kontrollera alltid stavningen innan du skickar" och "Använd alltid Microsoft Word för att kontrollera stavningen när det är tillgängligt," om du vill OWA att utföra dessa åtgärder innan du skickar dina utgående e-post. Välj standardspråk för ordboken i "Välj språk för ordlistan för att använda medan stavningskontrollen" i rullgardinsmenyn.

18 Fortsätt till avsnittet "Ny e-post". Välj en frekvens (dvs 1 minut, 5 minuter, etc.) där du vill OWA att söka efter nya meddelanden i "Leta efter nya meddelanden" i rullgardinsmenyn. Låt kryssrutan bredvid "Visa ett meddelande när nya meddelanden anländer" markerad om du vill ha en popup-fönster för att meddela dig när du får ett nytt e-postmeddelande.

19 Fortsätt till avsnittet "adressböcker". Välj ett nummer från "Antal poster för att visa adressboken i" rullgardinsmenyn för att beteckna antalet adressboks kontakter som kan visa på en gång. OWA väljer "100" som standard.

20 Fortsätt till avsnittet "postlådestorlek". Klicka på knappen "Display postlåda" när du vill visa storleken på din brevlåda.

21 Klicka på knappen "Spara och stäng" längst upp i "Alternativ" skärmen för att spara dina ändringar.

Tips

  • Ändra alternativ i Outlook Web Access brevlåda kommer inte att påverka de alternativ du tidigare inrättats i den version av Microsoft Outlook på din dator.
  • Du måste vara inloggad på ditt OWA brevlåda för att använda de alternativ du valt.
  • Din OWA brevlåda och Outlook brevlåda aktivt synkronisera på samma Exchange meddelandesystemet. Av denna anledning, när du modifiera, lägga till eller ta bort postlådeobjekt i en brevlåda, är den andra brevlådan uppdateras automatiskt med samma åtgärd.
  • Outlook Web Access (OWA) brevlåda alternativ gäller endast för webbbaserade postlådan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com