Hur man hittar Outlook Web Access-serveradressen

May 3

Hur man hittar Outlook Web Access-serveradressen


För Microsoft Exchange-användare att komma åt sina e-postkonton via Outlook Web Access, måste de ha adressen, eller URL, till företagets Exchange Server. Det finns två sätt att kontrollera för serveradressen OWA. Användare kan be sin nätverksadministratören för serveradress eller de kan kontrollera sina "Kontoinställningar" i Microsoft Outlook för att kontrollera stöd för OWA.

Fråga nätverksadministratören för OWA-serveradress

Kontrollera med Microsoft Exchange eller nätverksadministratören att se om företaget stöder OWA. Nätverksadministratören bör leverera serveradressen, som visas i form "https: //. & Lt; domännamn> / OWA" Användarnamn och lösenord för att OWA kommer att vara densamma som den domän användarnamn och lösenord som krävs för att logga in på en kontorsarbetsstation.

Kontrollera inställningarna för konto Microsoft Outlook

När du är inloggad i datorn på kontoret, öppna Microsoft Outlook och klicka på "File" och sedan "Kontoinställningar". serveradressen OWA, om den finns, ska visas under texten "Gå till detta konto på webben." Kopiera, klistra in den i webbläsarfönstret och tryck sedan på "Enter". Därefter anger domän användarnamn och lösenord på OWA inloggningsskärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com