Hur Återställ My Canon Chip

August 3

Canon-skrivare använder sig av små bläckpatroner och marker för att fungera som allra finast. Canon chip är ansvarig för att spåra användningen av bläck av skrivaren för att informera användaren om en påfyllning behövs redan. Ibland kan du stöter på ett problem där chipet berättar att patronen är redan slut på bläck, men du reda på att det är ännu mer än halvvägs full. I sådana fall måste du återställa din Canon chip för att fortsätta använda bläck kvar i patronen.

Instruktioner

1 Stäng av skrivaren genom att trycka på strömbrytaren och vänta tills LED-ljus för att stänga av.

2 Koppla bort skrivaren från strömkällan och ta ut USB-sladden från datorn.

3 Leta reda på "Återuppta" och "Power" knapparna ovanpå skrivaren och håll dem samtidigt.

4 Anslut skrivaren tillbaka till strömkällan så att skrivaren att initiera. Släppa sin "Power" knappen samtidigt som "Fortsätt" -knappen. Detta kommer att inleda testläget av din Canon-skrivare.

5 Släpp "Fortsätt" -knappen så fort du ser skrivaren gå på testläge. Detta kommer att starta skrivaren på serviceläge och stänger sin belysningen.

6 Tryck på skrivarens "Fortsätt" -knappen en gång och vänta på "Ink Count" eller "Reset Waste Ink Counter" meddelande att visas på skärmen. Gör detta fyra gånger om meddelandet inte visas på första försöket.

7 Tryck på skrivarens "0" för att återställa din Canon chip. Om du använder en bubbla stråleskrivare, tryck på "patron" -knappen.

8 Tryck på knappen "Set" eller "OK" för att stänga av skrivaren igen.

9 Koppla ur enheten från strömkällan och koppla in den igen innan du ansluter den till datorns USB-port för att börja använda skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com