Hur man installerar RAM-minne på en Mac Pro fyrkärniga Xeon

April 7

Hur man installerar RAM-minne på en Mac Pro fyrkärniga Xeon


Apples Mac Pro är en high-end dator avsedd för användning med systemintensiva applikationer, såsom grafik bearbetning och videoredigering. Datorn levereras i enkel- och dubbelprocessormodeller, med hjälp av Quad-Core Intel Xeon-processorer. Den enda processormodell har fyra minnesplatser och har en maximal kapacitet på 16 GB minne. Apples dual-processor modell levereras med åtta minnesplatser, som syftar till att stödja upp till 32 GB minne. Minnesinstallationsprocessen förblir konsekvent mellan de två modellerna.

Instruktioner

1 Stäng av datorn. Jorda dig genom att röra datorns hölje. Koppla bort strömkabeln från porten på den bakre panelen. Koppla bort alla andra sladdar och kablar som är anslutna till portarna på de främre och bakre panelerna. Vänta ungefär 10 minuter för datorn svalna innan du fortsätter.

2 Bär datorn till en väl upplyst arbetsyta. Rotera fallet tills den bakre panelen är i sikte. Leta reda på spärren på vänster sida av den bakre panelen. Placera en hand på sidopanelen bredvid spärren. Lyft spärren uppåt och dra sidopanelen fri från fallet.

3 Sprid ut en ren trasa på arbetsytan, bredvid datorn fallet. Inspektera insidan av datorhöljet och hitta processorn facket, som ligger nära botten av fallet. Grip de två spärrarna kopplade till facket och dra dem öppna. Dra ut processorn facket och placera den på duken.

4 Inspektera processorbrickan och hitta minnesmodulplatserna, som ligger nära den högra spärren. Välj en ledig minnesmodulplatsen längst bort från spärren. Tryck isär utkastaren spärrarna på sidorna av facket.

5 Grip kanterna på den nya minnesmodulen. Passa in skåran i nederkanten på minnesmodulen med bar i modulplatsen. Sänk modulen i facket och applicera tryck tills båda ejektorn spärrarna ingriper.

6 Lyft processorn facket och returnera den till datorn fallet. Installera facket med spärrarna vid en 45-graders vinkel. Skjut spärrarna inåt tills facket är ordentligt.

7 Sittplats den nedre kanten av sidopanelen i botten av datorhöljet. Lyft spärren på baksidan av målet och skjut sidopanelen tillbaka till sitt ursprungsläge. Sänk spärren. Återställa datorn till sin ursprungliga plats och anslut alla tidigare frånkopplade sladdar och kablar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com