Hur man köper Skype-kredit

October 1

Skype-kredit kan du ringa internationella samtal till fasta telefoner och mobiltelefoner för ganska låga priser. Vid köp av Skype-krediter kommer att ge dig möjlighet att göra dessa typer av telefonsamtal via Skype-konto. Följ dessa steg för att lära sig att köpa Skype-kredit.

Instruktioner

1 Ladda ner och skapa ett Skype-konto. Besök Skypes webbplats (se länken nedan) för gratis Skype nedladdning. Skapa ett konto. Detta gör att du kan ringa vem som helst med en Skype-konto.

2 Bestäm internationella samtalspriser. Inom Skypes webbplats, finns det internationella priser för varje land i världen. Dessa priser är listade i cent per minut beroende på land och telefonlinjen listan.

3 Bestämma den ungefärliga längden på ditt samtal. Detta kommer att hjälpa dig att uppskatta mängden Skype krediter som behövs för att uppfylla önskad tid med hjälp av SkypeOut-tjänsten.

4 Köp Skype-krediter. Detta kan göras online med kreditkort via Skype. För nya medlemmar, kan det finnas en gräns på Skype-kredit du kan köpa.

Tips

  • Köpa fler Skype-kredit än du behöver om du är osäker på det beräknade priset. Detta är klokt om du samtala längre än du planerat. Skype-kredit varar upp till 180 dagar efter den senaste anslutna telefonsamtal.
  • Skype-kredit kan du göra SkypeOut-samtal, köpa ett SkypeIn abonnemang eller köpa avatarer och ringsignaler för att anpassa ditt Skype-konto.
  • Du kan inte köpa Skype-kredit med mer än ett Skype-namn per kreditkort. Var noga med att använda ett annat kreditkort om du startar ett nytt konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com